ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, 7/4/2013

δικαστικο-αποσπασμα-ταχυδρομοσ-7-4-2013-851206

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμό 1.901/21-1-2013 Ν΄ Επαν. ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ της ακίνητης περιουσίας της Ευαγγελίας Ζάγκα του Αγγέλου και της Σύρμως, κάτοικου Βόλου, οδός Ξάνθου, αριθμός 50, επισπεύσει της Μαρίνας συζ. Ανέστη Κοντοβά, το γένος Στέφανου Κακλή, κάτοικου Ν. Ιωνίας Μαγνησίας.- Ο υποφαινόμενος Δικαστικός Επιμελητής του Πρωτοδικείου Βόλου ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΒΑΛΚΑΜΕΛΗΣ, κάτοικος Βόλου, οδός Αντωνοπούλου, αριθμός 126, β’ όροφος, γραφείο No 6, που είμαι αρμόδιος για την διαδικασία της εκτέλεσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Πολιτικής ΔικονομίαςΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ

Την εικοστή τετάρτην (24) Απριλίου του έτους δύο χιλιάδες δεκατρία (2013), ημέρα Τετάρτη και από ώρα 16:00’ έως τις 17:00’ το απόγευμα της ίδιας ημέρας, με την παρουσία της Συμβολαιογράφου Βόλου Βασιλικής Σωτ. Αναστασίου, κάτοικο Βόλου Μαγνησίας, οδός Κουταρέλια 95, ή τον νόμιμο αναπληρωτή της και σε περίπτωση απουσία της ή εμποδίου της με την παρουσία οποιουδήποτε νομίμου αναπληρωτή της σε περίπτωση που υπάρχει κώλυμα γι’ αυτήν και στο συνηθισμένο τόπο των δημοσίων και αναγκαστικών πλειστηριασμών του Δήμου Βόλου Μαγνησίας, ήτοι μέσα στο κατάστημα του Ειρηνοδικείου Βόλου Μαγνησίας, δηλαδή πλειστηριάζεται αναγκαστικά και ανυπέρθετα η ακίνητη περιουσία που έχει κατασχεθεί με την με αριθμό 1.738/19-4-2010 κατασχετήρια έκθεση μου και έχει ως εξής: 1)Το με τα στοιχεία Β1 διαμέρισμα εμβαδού (96,00)τ.μ. του δευτέρου υπέρ το ισόγειο ορόφου μιας οικοδομής κειμένης εντός της πόλης του Βόλου του Δήμου και Υποθηκοφυλακείου Βόλου, εις την συνοικία Νεάπολης, οδός Ξάνθου με αριθμό δημοτικής αρίθμησης 50, που είναι κτισμένη σε οικόπεδο εμβαδού (253,17)τ.μ.. Το διαμέρισμα Β1 αποτελείται από τρία (3) κύρια δωμάτια, λουτροαποχωρητήριο, χωλλ, γραφείο και δύο εξώστες, τον έναν προς τον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής και τον άλλον προς την οδό Ξάνθου. Έχει ποσοστό συνιδιοκτησίας σ’ ολόκληρο το οικόπεδο 200/1000 εξ’ αδιαιρέτου και όγκο (288)μ3. Το οικόπεδο συνορεύει με ακίνητο Τρ. Καντόλα, με ανώνυμη δημοτική πάροδο, με οδό Ξάνθου και με ακίνητο Ν.Τσιροπούλου. Τo Β1 διαμέρισμα του Β ορόφου αποτελεί ιδίαν αυτοτελή, διηρημένη και διακεκριμένη ιδιοκτησία, καταλαμβάνει ολόκληρο τον όροφο πλην των κοινοκτήτων και κοινοχρήστων χώρων του ορόφου.

Η πλήρης κυριότητα του παραπάνω διαμερίσματος που είναι κτισμένο περίπου το 1974, εκτιμήθηκε σύμφωνα με την παλαιότητα που την διακρίνει αντί του ποσού των εβδομήντα πέντε χιλιάδων ευρώ (75.000.00)€, με τιμή πρώτης προσφοράς τα δύο τρίτα (2/3) του ποσού της εκτίμησης που είναι και η αντικειμενική αξία του ακινήτου, δηλαδή πενήντα χιλιάδες ευρώ (50.000,00)€.

Προσκαλούνται όσοι επιθυμούν να γίνουν αγοραστές να προσέλθουν και να πλειοδοτήσουν ενώπιον του ανωτέρω αναφερομένου συμβολαιογράφου, στο χρόνο και στον τόπο που ορίζονται με την περίληψη μου, συμμορφούμενοι με τους όρους του και με τις διατάξεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας όπως έχουν τροποποιηθεί.

Το παρόν συντάχθηκε στο γραφείο μου που βρίσκεται στο Βόλο, οδός Αντωνοπούλου αριθμός 126, β’ όροφος, γραφείο No 6.

Βόλος 5/4/13 Ο Δικ. Επιμελητής ΒΑΛΚΑΜΕΛΗΣ Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου