ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Βρέφος… 90 κιλών θέλει αγκαλιά

βρέφος-90-κιλών-θέλει-αγκαλιά-550996

Όλα τα μωρά ίδια είναι τελικά – Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

Έναν απρόσμενο φίλο απέκτησε η 35χρονη Charlene Fritz κατά την επίσκεψή της στο Snow Hill Island στην Ανταρκτική: μία μικρή φώκια της Ανταρκτικής βγήκε από το νερό και την εξέπληξε πέφτοντας πάνω της και ζητώντας… την αγκαλιά της.

Το μικρό, ηλικία δύο μηνών και βάρους σχεδόν ενενήντα κιλών, σκαρφάλωσε πάνω της χωρίς δισταγμό και της χάρισε μια πολύ γλυκιά στιγμή- παρά την άβολη κατάσταση.

«Ήταν υπέροχα τα μάτια της, ήταν απίθανο να την κοιτώ από τόσο κοντά. Μου είχαν πει πως δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να την αγγίξω με τα χέρια μου ή να την πλησιάσω αλλά εκείνη ήρθε κατά πάνω μου και αποφάσισε πως ήθελε αγκαλιά», περιγράφει η 35χρονη στη Daily Mail.

«Ένιωσα σαν να κρατώ μια μεγάλη μπάλα ζυμάρι, πολύ ζεστή. Ήταν σαν να μην είχε κόκαλα, δεν μύριζε ψαρίλα ούτε είχε άσχημη αναπνοή. Άλλωστε σ’ αυτή τη φάση της ζωής της δεν θα έχει φάει ούτε ένα ψάρι», προσθέτει.

Είναι βέβαια γλυκό το μικρό αλλά μια συνάντηση με ένα ενήλικο ζώο δεν θα ήταν το ίδιο ευχάριστη. Φτάνουν σε βάρος τους δύο τόνους και δεν φημίζονται για τους φιλικούς τρόπους τους.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου