ΠΕΝΘΙΜΑ

ΕΙΣ ΜΝ ΗΜΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Γ. ΔΑΝΟΥ

εισ-μν-ημην-βασιλειου-γ-δανου-907685

ΕΙΣ ΜΝ ΗΜΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Γ. ΔΑΝΟΥ

Πριν μερικές ημέρες έφυγε από κοντά μας ο ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΔΑΝΟΣ, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο όπου και τελείωσε τις γυμνασιακές του σπουδές. Καταγόμενος από οικογένεια εμπόρων και επιχειρηματιών αμέσως επιδόθηκε σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, καταρχάς στην Αθήνα όπου και κατέγραψε εξαιρετικές επιχειρηματικές επιδόσεις σε οικοδομικές και εισαγωγικές – εμπορικές επιχειρήσεις αυτοκινήτων για πολλά χρόνια. Ακολουθώντας το αλάνθαστο ένστικτό του πολύ έγκαιρα αντιλήφθηκε την δυναμικότητα των τουριστικών επαγγελμάτων με αποτέλεσμα να μετακινηθεί στα νησιά των Κυκλάδων, όπου συγκεκριμένα στην Πάρο κατασκεύασε και λειτούργησε για πάνω από 30 χρόνια εξαιρετική τουριστική μονάδα πέντε αστέρων, η οποία λειτουργούσε συνεχώς υπό την επίβλεψή του.

Άνθρωπος με ευρύτητα πνεύματος προσέφερε και στην τοπική κοινωνία της Πάρου, οικονομικούς πόρους για την ανάπτυξη των αεροπορικών συγκοινωνιών ούτως ώστε να είναι ευκολότερη η πρόσβαση στο συγκεκριμένο νησί.

Διακρινόταν για την ανιδιοτελή προσφορά του σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και διατηρούσε αμείωτο το ενδιαφέρον του για τον συνάνθρωπο με καθαρές, τίμιες, αξίες και αρχές.

Υπήρξε άριστος εργοδότης για εκατοντάδες εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του.

Πάντοτε παραμένει στην μνήμη μας και στην καρδιά μας, ενθυμούμενοι και αναπολώντας τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε μαζί του.

Β.Ε.Μ.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου