ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Mε δυνατό βιογραφικό στον πολιτικό στίβο η Αγγέλα Χατζησταματίου

mε-δυνατό-βιογραφικό-στον-πολιτικό-στί-994659

Ιδιαίτερα θετικά σχόλια έχει αποσπάσει η υποψηφιότητα της Αγγέλας Χατζησταματίου στον δήμο Βόλου. Η γνωστή και πετυχημένη δικηγόρος κατέρχεται ως υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του δημάρχου Βόλου και εκ νέου υποψήφιου Αχιλλέα Μπέου, με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική».

Είναι μάχιμη δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης με εξειδίκευση στην οικογενειακή και κτηματολογική διαμεσολάβηση και κάτοχος πιστοποιητικού παρακολούθησης του νέου κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR).

Έχει έντονη κοινωνική, εθελοντική και φιλανθρωπική δράση, δραστηριοποιούμενη σε τοπικούς φορείς. Είναι ενεργό μέλος του «Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου» με συνεχή αθλητική δραστηριότητα, του συλλόγου «Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος Βόλου» και του «Συλλόγου Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου». Δραστηριοποιείται και μετέχει σε πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις με κοινωφελείς στόχους, παρακολουθεί δράσεις επιστημονικών συλλόγων και φορέων.

Με τέτοιο «βαρύ» βιογραφικό είναι σίγουρο ότι με την εκλογή της θα συνεισφέρει τα μέγιστα από τα δημοτικά έδρανα, ώστε ο Βόλος να αναπτυχθεί, εξασφαλίζοντας μία καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες.

Ν.Τ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου