ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στο τιμόνι

στο-τιμόνι-949024

Ο πασίγνωστος και ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της εποχής, ο Δημήτρης Πιατάς, αναλαμβάνει και επισήμως εντός των επόμενων ημερών χρέη νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου. Ο ηθοποιός παίρνει στα χέρια του το «τιμόνι» της τοπικής θεατρικής σκηνής με στόχο να την οδηγήσει σε μία νέα εποχή, η οποία συμπίπτει και με τα επικείμενα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημοτικού Θεάτρου Βόλου, που ετοιμάζεται να επαναλειτουργήσει.

Την περασμένη Δευτέρα, έληξε το συμβόλαιο με τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, Γρηγόρη Γαλάτη και από τον ΔΟΕΠΑΠ βγήκε νέα προκήρυξη για την πλήρωση της θέσης. Ενδιαφέρον εκδήλωσαν συνολικά πέντε υποψήφιοι, με τον Δημήτρη Πιατά να συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία σύμφωνα τα κριτήρια τα οποία εξέτασε τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Χρύσα Δραντάκη, Αλέξανδρο Ψυχούλη και Δημήτρη Δακτυλά.

Ηδη ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, Γιώργος Βλιώρας έχει συναντηθεί δύο φορές μαζί με τον Δημήτρη Πιατά, ο οποίος αναμένεται να βάλει σε νέα τροχιά την τοπική καλλιτεχνική σκηνή. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος να αναλάβει τη θέση δεν ήταν τυχαία. Πέρα από το γεγονός ότι ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει σπίτι στο Λαύκο και εμφανίζεται συχνά στον Βόλο, έχει συνεργαστεί με τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου στο πλαίσιο της παράστασης που ανέβασε ο Λάκης Λαζόπουλος, τους «Βατράχους».

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου