ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κλίμα νίκης για τη ΝΔ σε συγκέντρωση πολιτικών φίλων του Χρήστου Μπουκώρου

κλίμα-νίκης-για-τη-νδ-σε-συγκέντρωση-πο-941838

Εντυπωσιακή υποδοχή επεφύλαξαν στον βουλευτή και εκ νέου υποψήφιο Χρήστο Μπουκώρο, πολιτικοί του φίλοι σε συνάντηση στην περιοχή «Πορτ Αρθουρ».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ μίλησε την Παρασκευή το βράδυ σε ασφυκτικά γεμάτο κατάστημα της οδού Παγασών, στον Βόλο, σε μια συγκέντρωση που οργανώθηκε με πρωτοβουλία προσωπικών και πολιτικών του φίλων.

Το κλίμα στην κατάμεστη αίθουσα ήταν έντονα ενθουσιώδες και ο ομιλητής διακόπηκε πολλές φορές από τα θερμά χειροκροτήματα των παραβρισκόμενων.

Ο Χρήστος Μπουκώρος κάλεσε τους Βολιώτες που παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση να δώσουν δυναμικά τον αγώνα ενόψει των εθνικών εκλογών για την επικράτηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα, ο υποψήφιος βουλευτής μίλησε για τη σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας που έχει σφυρηλατήσει με όλους όσοι ήταν παρόντες και τους ευχαρίστησε εγκάρδια για τη διαρκή και αυξανόμενη υποστήριξή τους.

Η γεμάτη παλμό και ενθουσιασμό συγκέντρωση έληξε με την κοινή δέσμευση του βουλευτή και των φίλων του ότι και αυτός ο αγώνας θα δοθεί με ευπρέπεια, ήθος και επιχειρήματα και με τη θέληση των πολιτών της Μαγνησίας θα είναι και πάλι νικηφόρος.

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου