ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πίτα χωρίς… πίτα

πίτα-χωρίς-πίτα-909045

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας της πραγματοποίησε η Οργάνωση Αλμυρού του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ το περασμένο Σάββατο. Και όπως λένε μέλη του κόμματος, η πρώτη τέτοια εκδήλωση σε προεκλογικό σκηνικό, πήγε πολύ καλά από πλευράς συμμετοχής κόσμου.

Αυτό που δεν πήγε και τόσο καλά ήταν η ίδια η… πίτα. Η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας δεν περιλάμβανε βασιλόπιτα (προφανώς κάποιο λάθος έγινε), κάτι που σχολιάστηκε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης, από τον δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο.

«Καλά, κόψατε πίτα χωρίς να έχετε παραγγείλει… πίτα στον Αλμυρό; Και περίμενε ο κόσμος πότε θα έρθει η πίτα για να την κόψετε; Μα είναι πράγματα αυτά τώρα; Ας βάζατε από τρία ευρώ ρεφενέ ο καθένας να παραγγείλετε μία πίτα. Γιατί δεν πήγαιναν να πάρουν από κάποιο σπίτι, που σίγουρα θα είχε, μια χορτόπιτα. Να κόψουν μια χορτόπιτα» είπε ο δήμαρχος απευθυνόμενος προς τον επικεφαλής Ιάσονα Αποστολάκη και απαντώντας στις αντιδράσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό συμβούλιο, υποστήριξε ότι «ο δήμος Βόλου δεν έχει προβλήματα κι έτσι σχολιάζουμε άλλα θεματάκια».

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου