ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Περιμένοντας τους υποψηφίους

περιμένοντας-τους-υποψηφίους-863579

Περιμένοντας να οριστικοποιηθεί η συνεδρίαση της επόμενης Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, όπου αναμένεται να ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών εκλογών, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στον αθηναϊκό τύπο για τα πρόσωπα που φέρεται να έχουν κλειδώσει.

Όπως επισημαίνεται ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει ζητήσει από τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Σπυρόπουλο, εκτός από τη διαχείριση αποχώρησης-απόρριψης υποψηφίων, να ενισχυθούν τα ψηφοδέλτια εκεί όπου το ΠΑΣΟΚ διατηρεί μονοψήφια ποσοστά στα γκάλοπ.

Σε ότι αφορά τη Θεσσαλία πάντως δημοσιεύματα αναφέρουν πως στη Λάρισα όπου εκλέχτηκε το 2019 η νυν γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Λίτσα Λιακούλη, θα κατέβει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νίκος Τσιλιμίγκας, ο Θωμάς Παπαλιάγκας, ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, ο Ακης Νασιώκας (γιος του πρώην βουλευτή Εκτορα Νασιώκα) κ.ά.

Στη Μαγνησία θα είναι σίγουρα υποψήφιος ο γιατρός Νίκος Χαυτούρας, ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου Δημήτρης Τσιμπανάκος, ο δημοσιογράφος Γιάννης Αναστασίου, η Ματίνα Πρίγγου , στην Καρδίτσα στη μάχη μπαίνουν ο Σωτήρης Παπαγεωργίου και η Σωτηρία Μπακαλάκου, ενώ ακούγεται ότι το στέλεχος της περιοχής Βαγγέλης Τσουκνίδας διατηρεί επιφυλάξεις όσον αφορά την κάθοδό του.

Τέλος στα Τρίκαλα, μεταξύ άλλων κατεβαίνει ο ανδρουλακικός Γιώργος Οικονόμου, ο επιχειρηματίας Γιώργος Ηλιάδης, ο Σωτήρης Μπλέτσας και η Λένα Χαλβατζά. Η ονοματολογία συνεχίζεται μέχρι να οριστικοποιηθούν οι συνδυασμοί.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου