ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Κλειδώνει» ο υποψήφιος δήμαρχος του ΚΙΝΑΛ

κλειδώνει-ο-υποψήφιος-δήμαρχος-του-839102

Επισπεύδονται στο Κίνημα Αλλαγής οι διαδικασίες για τον υποψήφιο δήμαρχο στον Δήμο Βόλου. Στον Βόλο αύριο Τετάρτη, όπως έγραψε την περασμένη εβδομάδα πρώτος ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, εξ απορρήτων της προέδρου του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφης Γεννηματά. Στο ίδιο κλιμάκιο θα συμμετέχουν μαζί του οι κ. κ. Γιώργος Λυμπερόπουλος και Γιάννης Σπυρόπουλος.

Οι αξιωματούχοι του ΚΙΝΑΛ θα παραστούν σε δύο διαδοχικές συνεδριάσεις που συγκαλούνται αύριο, η μία στις 5 το απόγευμα όταν θα συνεδριάσει η ΝΕ του ΚΙΝΑΛ και η δεύτερη στις 7 το απόγευμα όταν θα συγκληθεί η δημοτική ολομέλεια.

Η επίσπευση των διαδικασιών μέσα στο ΚΙΝΑΛ, για τους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ», δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Καλά πληροφορημένες πηγές έλεγαν χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «κρίθηκε επιβεβλημένη, προκειμένου από την Αθήνα να ανακοινωθεί ο υποψήφιος δήμαρχος, ώστε να έχει όλο τον χρόνο μετά για να κάνει το άνοιγμα για συμπόρευση με δυνάμεις με τις οποίες μπορεί να υπάρξει μία προγραμματική σύγκλιση» «δείχνοντας» προς τον ΣΥΡΙΖΑ, που επίσης βρίσκεται σε εξέλιξη μία συζήτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής τόσο στον Δήμο Βόλου, όσο και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα δύο πρόσωπα τα οποία θεωρείται βέβαιο ότι θα τεθούν αύριο στο τραπέζι της συζήτησης είναι του οικονομολόγου και πρώην προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας- Κεντρικής Ελλάδας κ. Απόστολου Παπαδούλη, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Κίνημα Αλλαγής, αλλά και του δημοσιογράφου, πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ και μέλους του ΚΙΝΑΛ κ. Γιάννη Αναστασίου, που με δήλωσή του πριν από λίγες μέρες δήλωσε «παρών» στις διαδικασίες και ζητά να αξιολογηθεί από τα κόμματα που ενδιαφέρονται να βρεθούν «απέναντι» στη σημερινή δημοτική αρχή. Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες προτάσεις.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου