ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κοιμηθείτε ήσυχοι!

κοιμηθείτε-ήσυχοι-830689

Κοιμηθείτε ήσυχοι!

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φ. Σερέτη στις αγωνιώδεις φωνές της Μαγνησίας, ακόμη και διά στόματος κυβερνητικών βουλευτών, σχετικά με μεροληπτικές αποφάσεις χρηματοδότησης και κάλυψης θέσεων ιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου, εν μέσω πανδημίας.

Και μιας και ο κ. Σερέτης παραμένει ακριβοθώρητος, βρήκε τη φωνή του μέσω βουλευτή της Ν.Δ., η οποία την ημέρα που κυβερνητικοί βουλευτές ζητούσαν απαντήσεις για τη μίζερη χρηματοδότηση του Αχιλλοπούλειου έναντι άλλων νοσηλευτικών ιδρυμάτων αρμοδιότητας της 5ης ΥΠΕ, η ίδια έσπευδε στο γραφείο του διοικητή.

Φωτογραφικά ενσταντανέ και μακροσκελές κείμενο περί της συνάντησης, που εκδόθηκε από πολιτικό γραφείο, βγάζει… λάδι τον κ. Σερέτη για τις επιλογές του. Φτάνει η ταραχή που πήρε. Επρεπε κάποιος να τον καθησυχάσει… Και αφού τα είπανε, κατέληξαν ότι όλα είναι «ok» με την αύξηση πιστώσεων 500.000€ για το Νοσοκομείο της Λαμίας (με απόφαση του Λαμιώτη δυπεάρχη) και μόλις 180.000€ για το Νοσοκομείο του Βόλου. Στη Μαγνησία κοιμηθείτε ήσυχοι! Ορισμένοι εκπρόσωποί σας διεκδικούν για τον νομό. Κυριολεκτικά ματώνουν!

Β.Κ.

Βρέθηκε…

Βρέθηκε πολιτικό πρόσωπο της Μαγνησίας να πει ότι η Λαμία έχει περισσότερες μέρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο της από το Νοσοκομείο Βόλου και μεγαλύτερη απορροφητικότητα. Με τέτοια διεκδικητικότητα μην απορήσετε, αν μας περάσει… και το Νοσοκομείο Καρπενησίου.

Β.Κ.

Καθρεφτάκια

Ενώ στη χώρα γίνονται 30.000 rapid tests καθημερινά και η κυβέρνηση εξασφάλισε 800.000 τεστ, τα οποία γίνονται παντού από τον ΕΟΔΥ, σε πλατείες και δρόμους και σε όλες τις δομές υγείας, κάποιοι μας το παρουσιάζουν ως μεγάλο έργο και προσφορά. Μας «έδωσε» 1.000 rapid tests ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ και ορισμένοι το εμφανίζουν ως αντισταθμιστικό για την ελλιπή χρηματοδότηση του Νοσοκομείου Βόλου. Σε λίγο φτάνουν και οι χάντρες με τα καθρεφτάκια. Ελεος!

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου