ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Θα είμαι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου»

θα-είμαι-ξανά-υποψήφιος-δήμαρχος-βόλ-822412

Υποψήφιος για τη θέση του δημάρχου Βόλου για τρίτη συνεχόμενη θητεία θα είναι ο Αχιλλέας Μπέος, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε σχεδόν δυόμισι χρόνια πριν ανοίξουν οι κάλπες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σενάρια που κυκλοφορούσαν και που ήθελαν τον κ. Μπέο να ολοκληρώνει τη θητεία του και να αποσύρεται από τη σκηνή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ακυρώθηκαν μετά την περιπέτεια που βίωσε με τον κορονοϊό και την αγάπη που δέχθηκε από δημότες.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Σωτήρη Πολύζου, ο κ. Μπέος αποκάλυψε ότι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για δήμαρχος. «Θα είμαι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε: «Βλέποντας αυτά τα καρτούν και τους χαρτογιακάδες, που θέλουν να γίνουν δημοτική αρχή, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Τώρα που βάλαμε την πόλη σε μία τάξη δεν γίνεται να την αφήσω σε αυτούς».

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους στόχους της δημοτικής αρχής για τη νέα θητεία εφόσον η παράταξή του κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη του κόσμου. «Στο τέλος του 2023 υπολογίζουμε να έχουμε ανάδοχο για το Μουσείο της Αργούς και θα ακολουθήσει το τελεφερίκ. Στόχος μου είναι να γράψω ιστορία στην πόλη που αγαπώ. Αν ο κόσμος με επιλέξει, θα ολοκληρώσω το πλάνο που έχω στο μυαλό μου», δήλωσε.

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου