ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αίτηση υποψηφιότητας

αίτηση-υποψηφιότητας-81279

Στο ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας ο χορός των υποψηφιοτήτων για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε γίνουν, μόλις άρχισε. Ο Γιώργος Πετρουλάκης, διεθνολόγος, στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, υπέβαλε επίσημα προχθές αίτημα υποψηφιότητας για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στον Νομό Μαγνησίας.

Σε σχετική του ανάρτηση ο κ. Πετρουλάκης αναφέρει: «Θέλω με κάθε τρόπο να συμβάλλω στην αναγέννηση και ολική επαναφορά του πολιτικού φαινομένου, που καθόρισε τη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας. Το έχει ανάγκη η δημοκρατική παράταξη, κάθε προοδευτικός πολίτης. Το έχει ανάγκη η Μαγνησία, το έχει ανάγκη ολόκληρη η χώρα.

Εθεσα την υποψηφιότητά μου στη διάθεση του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων και των οργάνων του Κινήματος. Οσα έμαθα και όποια εμπειρία απέκτησα στην πορεία μου σε κεντρικό επίπεδο θέλω να τα θέσω στην υπηρεσία του τόπου, που με αγκάλιασε από τη στιγμή που γεννήθηκα και των ανθρώπων του. Ελπίζω να πείσω ότι μπορώ να βοηθήσω στον τιτάνιο αγώνα της παράταξής μας από τη θέση του υποψηφίου βουλευτή Μαγνησίας στις επόμενες εκλογές. Σε κάθε περίπτωση θα παραμείνω στρατιώτης στη μάχη, που έχουμε όλοι και όλες να δώσουμε για μία δικαιότερη Ελλάδα».

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου