ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ναι μεν

ναι-μεν-807342

«Μισογεμάτο» βλέπει το «σακούλι» των δεσμεύσεων του υφυπουργού υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας Νίκος Χαυτούρας, ο οποίος μετά τη σύσκεψη με τη διοίκηση, συναντήθηκε μαζί του και έθεσε τις προτάσεις του για τη διαχείριση της πανδημίας.

Σ’ ανάρτησή του στο FB o κ. Χαυτούρας αναφέρεται σ’ αυτή και στα όσα τόνισε στον υφυπουργό και επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Το Νοσοκομείο μας ήταν και είναι γυμνό απέναντι στην Πανδημία, και έδειξε θετικός απέναντι στις προτάσεις μας!

Εύχομαι αυτήν τη φορά η επίσκεψη των κυβερνητικών να μην αποτελέσει έναν πολιτικό θίασο σε μια θεατρική παράσταση με εναλλαγή ρόλων όπως γινόταν και στο παρελθόν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν όλοι που διοικούν αυτή την χώρα, αλλά και όλοι αυτοί που συμβιβάζονται και προσπαθούν να τα στρογγυλέψουν για τους δικούς τους λόγους ότι είναι καιρός για γενναίες πράξεις. Είναι μονόδρομος η πραγματική θωράκιση του νοσοκομείου μας!!! Διαφορετικά η τραγωδία είναι μπροστά μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου