ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αδειάστηκαν όσοι έσπευδαν να τον διαψεύσουν

αδειάστηκαν-όσοι-έσπευδαν-να-τον-διαψ-791889

Εκτεθειμένα έμειναν τελικά πολιτικά πρόσωπα, τα οποία έσπευδαν να διαψεύσουν τον βουλευτή Μαγνησίας Χρ. Μπουκώρο, όταν στις αρχές Δεκεμβρίου σε χειμαρρώδη συνέντευξη στον Astra γνωστοποιούσε εξελίξεις, μετά από συνεχείς επαφές με αρμόδια κυβερνητικά και υπηρεσιακά στελέχη, σχετικά με ανοιχτά ζητήματα του Βόλου και της Μαγνησίας. Δεν πέρασαν παρά λίγες εβδομάδες και το ένα μετά το άλλο επιβεβαιώθηκαν όσα έλεγε.

Για την ιστορία, αλλά και επειδή ψάχναμε να βρούμε ποιος ζει σε αυτόν και ποιος σε άλλον πλανήτη, θυμίζουμε: Σχετικά με την ενημέρωση του βουλευτή ότι το υπουργείο εξετάζει δεύτερο οικόπεδο για το Δικαστικό Μέγαρο, μετά την άρνηση να παραχωρηθεί το πρώτο, ορισμένοι …καλά ενημερωμένοι δεν γνώριζαν την εξέλιξη και διέψευδαν.

Σχετικά με την παραχώρηση του περιφερειακού Βόλου στην Περιφέρεια προκειμένου να ολοκληρωθεί, όπως τον είχε ενημερώσει ο γ.γ. του υπουργείου Υποδομών, ορισμένοι διέψευδαν και μάλιστα κατηγορηματικά (!).

Καλά, δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν; Αν ήξεραν, τι πρεμούρα ήταν αυτή να διαψεύδουν, περιμένοντας ότι θα διαψευστούν; Τελικά, φαίνεται ότι πήγαν για «άδειασμα», αλλά έφυγαν «αδειασμένοι»…

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου