ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Παραίτηση με αιχμές

παραίτηση-με-αιχμές-762275

Την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος της ομάδας πλειοψηφίας και από τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Νοτίου Πηλίου υπέβαλε χθες το βράδυ ο Γιάννης Καλόγηρος.

Στο κείμενο της παραίτησής του, το οποίο έχει κοινοποιήσει ο κ. Καλόγηρος, αφήνει σαφείς αιχμές για τους λόγους, που τον οδήγησαν στην απόσυρσή του από τα κοινά και μιλά για ενδοπαραταξιακές συγκρούσεις.

«Μπήκα στην τοπική αυτοδιοίκηση μόνο για να προσφέρω. Ισως οι σκέψεις μου να είναι αρκετά ουτοπικές για να γίνουν πράξεις. Αλλά αυτός ήμουν κι έτσι θα παραμείνω. Δυστυχώς όσο ήμουν εκεί, μόνο εχθρούς έκανα, γιατί έλεγα φωναχτά τις σκέψεις μου. Είχα πολλές συγκρούσεις μέσα στην ομάδα μου, γιατί πολλά τα έβλεπα από τελείως διαφορετική γωνία. Αποφάσισα να τα αλλάξω, αλλά λοιδορήθηκα από τους φίλους μου. Εύχομαι στην ομάδα μου και στον δήμαρχο καλή επιτυχία στο έργο τους με όλη μου την καρδιά», αναφέρει ο κ. Καλόγηρος, ο οποίος ευχαριστεί «ιδιαίτερα τις αντιπολιτεύσεις του Δήμου για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε».

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου