ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δυναμικά

δυναμικά-734655

Με γεμάτες τις μπαταρίες επέστρεψε από την ανάπαυλα των καλοκαιρινών διακοπών ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και μπαίνει δυναμικά στη μάχη της καθημερινότητας και της προώθησης έργων υποδομής.

Ετσι μετά τις υπογραφές των συμβάσεων για την άμεση έναρξη των έργων ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου Ν. Ιωνίας και του δρόμου στην Κουκουράβα, προχώρησε σε αυτοψία στα πεζοδρόμια της οδού Κ. Καρτάλη, προκειμένου να διαπιστώσει μαζί με τους συνεργάτες του τη δυνατότητα της δημιουργίας διαδρομών για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ) κατά το πρότυπο της Ιωλκού.

«Δεν πρόκειται για μεμονωμένη παρέμβαση, αλλά για σχεδιασμό, που ετοιμάζουμε, ώστε να συνδέσουμε το κέντρο του Βόλου με αυτό της Νέας Ιωνίας με αντίστοιχες διαδρομές για τις ανάγκες των συμπολιτών μας, αξιοποιώντας με τον τρόπο αυτό πίστωση 1,4 εκατομμυρίου ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Η ακριβής περιοχή που θα γίνουν οι παρεμβάσεις θα οριστικοποιηθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα», έγραψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου