ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο κύριος και η κυρία Κουκουβίκου… ξαναχτυπούν

ο-κύριος-και-η-κυρία-κουκουβίκου-ξανα-702356

Ενα συγκινητικό βίντεο ετοίμασε το υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού, που «πόσταρε» και ο πρωθυπουργός στα προσωπικά του social media. Πρωταγωνιστές δύο σημαντικοί καλλιτέχνες του ελληνικού κινηματογράφου, η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου, οι οποίοι με το σκετσάκι τους στο βίντεο στέλνουν ηχηρό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.

Με κεντρικό μήνυμα: «Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής. Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε», η κυβέρνηση παρακινεί όλες τις ηλικιακές ομάδες που μπορούν να εμβολιαστούν τώρα, να μην αμελήσουν το ραντεβού τους, καθώς είναι ένα ραντεβού ζωής.

Το συγκεκριμένο σποτ θυμίζει την all time classic ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», αφού ξεκινά με τους δύο ηθοποιούς να ετοιμάζονται στο σπίτι τους προκειμένου να δώσουν ραντεβού. Οχι όμως ραντεβού για γεύμα, αλλά στο εμβολιαστικό κέντρο για να κάνουν το εμβόλιο. Μάλιστα στο σποτ του υπουργείο Υγείας γίνεται και ιδιαίτερη αναφορά στο… καπελάκι του κ. Κωνσταντίνου. «Το καπελάκι μου. Ποιο καπελάκι, την μασκούλα μου», λέει ο κ. Κωνσταντίνου την ώρα που ετοιμάζεται, ενώ το τραγούδι της Σοφίας Βέμπο «Καινούργια τώρα Ζωή» που παίζει στο σποτ δίνει μία αίσθηση από άλλη εποχή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου