ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ετοιμος να ηγηθεί

ετοιμος-να-ηγηθεί-645173

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε στο σάιτ Liberal και δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αναδειχθεί στον κεντροαριστερό πόλο του πολιτικού συστήματος, υπογραμμίζοντας πως ο ίδιος είναι έτοιμος να ηγηθεί της επιστροφής της Δημοκρατικής Παράταξης.

Στη συνέντευξή του, ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε για το πολιτικό σκηνικό, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ, την κυβέρνηση και την προσπάθεια «καπηλείας» του Κέντρου από τον Αλ. Τσίπρα, ενόψει της διαδικτυακής του ομιλίας στις 12 Απριλίου, που θα παρουσιάσει τις βάσεις του ιδεολογικού και πολιτικού προτάγματός του για το μέλλον του κόμματος.

«Εάν δεν υπερδιπλασιάσουμε τα ποσοστά μας, φθάνουμε αυτομάτως σε σημείο χωρίς επιστροφή. Οι εκλογές που θα ακολουθήσουν τις εκλογές με απλή αναλογική θα συμπιέσουν τα μικρότερα κόμματα. Οποιος βρεθεί ανάμεσα στις δεξιές και αριστερές Συμπληγάδες θα συνθλιβεί. Τέτοια μοίρα δεν αρμόζει στο ΠΑΣΟΚ. Γι’ αυτό επαναλαμβάνω χωρίς να κινδυνολογώ ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής πρέπει να γίνει δύναμη εξουσίας. Αυτή είναι η πολιτική μου υπόσχεση στους πολίτες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου