ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κόντρα

κόντρα-637464

Η Κυβέρνηση στα χρόνια της αντιπολίτευσης τη μόνη πολιτική που γνώριζε ήταν η επαναστατική και είναι επόμενο να μην μπορεί να ασκήσει πολιτική. Σε αυτό το πλαίσιο επέλεξε να έρθει σε κόντρα με τους αγρότες, ασκώντας διώξεις με την πρώτη έξοδο των τρακτέρ στην εθνική οδό, αντί να επιδιώξει τον διάλογο.

Δεν είναι μόνο ότι χάνει στις εντυπώσεις, αλλά ηττάται και στην ουσία, καθώς το μόνο που θα πετύχει είναι η συσπείρωση του μετώπου των αγροτών που βρίσκονται ήδη στους δρόμους.

Οι νυν κυβερνώντες από το μετερίζι της αντιπολίτευσης δήλωναν με κάθε τρόπο θερμοί υποστηρικτές των αγροτικών κινητοποιήσεων και χαρακτήριζαν δίκαια τα αιτήματα, επισκεπτόμενοι τα μπλόκα και με μπροστάρη τον τότε αρχηγό τους και πρωθυπουργό της χώρας πλέον σκαρφάλωναν στα τρακτέρ και εκφωνούσαν πύρινους λόγους.

Ως Κυβέρνηση πια, πριν ακόμη κρυώσουν οι μηχανές των τρακτέρ κατά την παράταξή τους στην εθνική οδό, ασκούνται διώξεις, με τους αγρότες να επισημαίνουν με νόημα ότι «διάλεξαν στρατόπεδο και αυτό είναι απέναντί μας»…

Β.ΚΑΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου