ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΘΕΜΑ

δεν-υφισταται-θεμα-636397

«Fake news» χαρακτήρισε στη στήλη τα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου, που θέλουν τον Νίκο Τσιλιμίγκα να αποσύρεται από την κούρσα της Περιφέρειας Θεσσαλίας αφενός και αφετέρου τον ΣΥΡΙΖΑ να προσανατολίζεται στη στήριξη του Βασίλη Κόκκαλη, υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ως υποψηφίου περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

«Ο Νίκος Τσιλιμίγκας προχωρά κανονικά, έχει επαφές με υποψηφίους και σύντομα θα ανακοινώσει τους πρώτους υποψηφίους. Ο,τι άλλο γράφεται είναι fake news», επισήμανε στη στήλη ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Στέλιος Τσιάκαλος.

«Προχωράμε όπως έχουμε αποφασίσει από κοινού με τον κ. Τσιλιμίγκα», υπογράμμισε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ στη στήλη ο συντονιστής της ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κων. Βογιατζής. Ο κ. Βογιατζής επίσης διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο το ενδεχόμενο αλλαγής ρότας και στήριξης του κ. Κόκκαλη.

Εξέφρασε μάλιστα την απορία του για το ποιες μπορεί να είναι οι «πηγές» που διαρρέουν τέτοια σενάρια. Εδώ που τα λέμε πάντως τα παράπονα για τη «σιωπή» του γιατρού έχουν φτάσει τόσο στη Χαριλάου Τρικούπη, όσο και στην Κουμουνδούρου, κυρίως από στελέχη των δύο χώρων που εκτιμούν ότι μέρα που περνά δεν ξαναπερνά και ότι χάνεται πολύτιμος χρόνος.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου