Γκρίνιες ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφετεριών, Μπαρ και Αναψυκτηρίων Νομού Μαγνησίας Στέφανος Στεφάνου.
Επαγγελματίες διαμαρτύρονται για γραφειοκρατία, προκειμένου να καταθέσουν αιτήσεις και να λάβουν το κεφάλαιο επανεκκίνησης μέσω ΕΣΠΑ που δικαιούνται όσοι είχαν μείωση τζίρου τουλάχιστον 30% από το 2019 μέχρι το 2020 και αντιστοιχεί στο 7% επί του τζίρου τους.
«Η διαδικασία θα έπρεπε να είναι απλή. Η γραφειοκρατία συνιστά τρικλοποδιά», λέει ο ίδιος.
Ε.Χ.