ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στο Βόλο η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελένη Παναγιωταρέα

στο-βόλο-η-υποψήφια-ευρωβουλευτής-της-551578

Το Βόλο επισκέφτηκε χθες η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελένη Παναγιωταρέα, κόρη της γνωστής δημοσιογράφου Αννας Παναγιωταρέα, η οποία είχε ενδιαφέρουσες επαφές και την ευκαιρία να συζητήσει με εκπροσώπους τοπικών αρχών και συλλόγων τις δυνατότητες ανάπτυξης συνεργειών στον δρόμο για την Ευρωβουλή.

Η Ελένη Παναγιωταρέα είναι πολιτικός επιστήμων οικονομολόγος με μεταπτυχιακό και διδακτορικό τίτλο από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ενώ για το ερευνητικό της έργο που αφορά στη ζώνη του ευρώ και ειδικότερα την οικονομική διακυβέρνηση, τις χρηματοοικονομικές κρίσεις και κρίσεις χρέους, τη δημοκρατική νομιμοποίηση θεσμών, καθώς και ζητήματα πολιτικής οικονομίας έχει αποσπάσει τα εύσημα μεγάλων οίκων του εξωτερικού.

Στον Βόλο μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Δ. Νταόπουλο, ενώ επίσης επισκέφτηκε το Λιμεναρχείο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τον Σύλλογο Πολυτέκνων.

Σ’ όλες τις επαφές αυτό που κυρίως τόνισε η Ελένη Παναγιωταρέα, με αφορμή την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, είναι πως «οι ευρωεκλογές αυτές θα κρίνουν την κατεύθυνση της Ευρώπης και επομένως και τη θέση μας σ᾽ αυτήν» και εξέφρασε την εκτίμηση πως με τη ΝΔ «με μια δυνατή ομάδα και με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα θα διεκδικήσουμε την ισότιμη και δίκαιη συνεργασία με τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση».

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου