ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε

γιατί-όλοι-μαζί-μπορούμε-522205

«Λίγες μέρες έμειναν για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου. Ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας για δημοτική σύμβουλος Βόλου για να δυναμώσει η γυναικεία παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, για να συμβάλλω να σταματήσουν επιτέλους οι τοξικές συμπεριφορές απέναντι σε συγκεκριμένες αιρετές γυναίκες, μα και σε δημοσιογράφους στην πόλη μας, που …τόλμησαν να ορθώσουν λόγο και ανάστημα, να καυτηριάσουν τα κακώς κείμενα και να περιφρουρήσουν την ελευθερία της τεκμηριωμένης άποψης.

Με σεβασμό στη διαφορετικότητα, με αλληλεγγύη, τεχνογνωσία και όραμα, με σεβασμό στο περιβάλλον, με το βλέμμα στις ευπαθείς ομάδες και με τιμή στις γυναίκες και ειδικά σ’ αυτές που λοιδορήθηκαν, χτίζουμε την επόμενη μέρα του Βόλου μας, της πόλης που γεννηθήκαμε και ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Μαζί για τον Βόλο λοιπόν, με αυριανό δήμαρχο τον χαρισματικό επιστήμονα Ιάσονα Αποστολάκη. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε», τονίζει στο προσωπικό της προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η γνωστή δημοσιογράφος και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βόλου Ελένη Α. Παπαθανασίου.

Ν.Τ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου