ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αλαλούμ προκαλούν τα νέα μέτρα

αλαλούμ-προκαλούν-τα-νέα-μέτρα-516635

Αλαλούμ προκαλούν τα νέα μέτρα στην εστίαση, με τους επαγγελματίες του κλάδου να διερωτώνται πώς θα εφαρμοστούν στην πράξη. Ολοι απευθύνονται, όπως είναι φυσικό, στον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο για να εκφράσουν τις απορίες τους, που δεν είναι λίγες. Οι επιχειρηματίες της εστίασης χαρακτηρίζουν εφιαλτικό το σκηνικό έτσι όπως διαμορφώνεται ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι δυνατόν να «αστυνομεύουν» τους πελάτες στην πόρτα, ζητώντας πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης, ή απαγορεύοντας την είσοδο στους ανεμβολίαστους.

Πολλές οι απορίες των επιχειρηματιών που αναρωτιούνται τι θα γίνει εάν οι πελάτες που κάθονται στον εξωτερικό χώρο χρειαστούν κοινόχρηστους εσωτερικούς χώρους, αλλά και τι θα γίνει αν μια παρέα έχει και ανεμβολίαστα μέλη.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Στ. Στεφάνου εκφράζει πλέον ανοιχτά φόβους για νέα λουκέτα. Τα απανωτά χτυπήματα για τον κλάδο που έχει επωμιστεί το βάρος των συσσωρευμένων οφειλών, παλαιών και νέων δεν προιωνίζουν θετικές εξελίξεις για τη συνέχεια. Πλέον, τίθεται θέμα επιβίωσης και είναι λογικό η αγωνία να περισσεύει.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου