ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τα δικά μας «Ελληνικά»…

τα-δικά-μας-ελληνικά-455596

«Οι δύο κορυφαίες για τη Μαγνησία επενδύσεις, στις Νηες και στον Αλατά, είναι τα δικά μας μικρά «Ελληνικά». Επενδύσεις που θα μπορούσαν να αναστήσουν το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, να τονώσουν την τοπική οικονομία, να δημιουργήσουν θέσεις απασχόλησης. Και όμως, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν κινήθηκε στην κατεύθυνση προσέλκυσης νέων επενδύσεων, απεναντίας εμπόδισε την υλοποίηση όσων βρίσκονται στα σκαριά».

Τα παραπάνω τόνισε σε συνέντευξη χθες το μεσημέρι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο υπ. βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος. Με αφορμή την περιοδεία του Αλ. Τσίπρα στον Βόλο μίλησε για απουσία της παραμικρής παρέμβασης στη Μαγνησία από την απερχόμενη κυβέρνηση, για μεγάλες υποδομές σε στασιμότητα, για έλλειψη κάθε σχεδίου που θα δώσει ώθηση στην αναπτυξιακή πορεία του νομού. Απεναντίας, μέσα σε όλα αυτά, το μόνο σχέδιο ήταν να απομακρύνουν την 32η Ταξιαρχία από το Γεωργούλα, σύμφωνα με τον υπ. βουλευτή.

Πρόκειται για ζητήματα που θέτει σε κάθε ομιλία του και σε πυκνό ακροατήριο, περιοδεύοντας τις τελευταίες ημέρες από τη μία άκρη της Μαγνησίας στην άλλη. Θέματα που «καίνε» τους πολίτες, γι’ αυτό και το ενδιαφέρον τους είναι μεγάλο.

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου