ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν απήργησαν

δεν-απήργησαν-327367

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Μαγνησίας επιλέγει να επικοινωνεί τα προβλήματα του κλάδου, που εκπροσωπεί, όχι με τη συμμετοχή της τοπικής ένωσης σε απεργιακές κινητοποιήσεις, αλλά με τη δημοσιοποίηση των αιτημάτων και των διεκδικήσεων των νοσοκομειακών γιατρών στα τοπικά ΜΜΕ.

Οπως εξηγεί, δεν υπάρχει λόγος ούτε να ταλαιπωρούνται οι πολίτες, ούτε να χάνουν μεροκάματα οι συνάδελφοί του, συμμετέχοντας σε μια κινητοποίηση που έχει προκηρυχτεί σε πανελλαδικό επίπεδο, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που σε αντίστοιχες κινητοποιήσεις του πρόσφατου παρελθόντος η ανταπόκριση των συναδέλφων του στο τοπικό νοσηλευτικό ίδρυμα ήταν τις περισσότερες φορές κάτι παραπάνω από απογοητευτική.

Τελείως διαφορετική, λοιπόν, η φιλοσοφία της παρούσας διοίκησης της ένωσης νοσοκομειακών γιατρών Μαγνησίας και αποκτά πλέον μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος, με τον οποίο θα αντιδράσει σε αυτή τη θέση ο προκάτοχος του κ. Μαλινδρέτου, Νίκος Χαυτούρας, που επί δικής του προεδρίας η τοπική ένωση νοσοκομειακών γιατρών δεν απουσίαζε ποτέ από απεργιακές κινητοποιήσεις είτε σε τοπικό, είτε σε πανελλαδικό επίπεδο.

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου