ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Χαμηλώνουν από μόνοι τους τον πήχη

χαμηλώνουν-από-μόνοι-τους-τον-πήχη-268985

Επισημοποιήθηκαν οι διαφωνίες επί της διεξαγωγής της ψηφοφορίας για την εκλογή του επικεφαλής της Κεντροαριστεράς στη Μαγνησία.

Όπως έγραφε η στήλη τις προηγούμενες μέρες, οι εκπρόσωποι των υπολοίπων υποψηφίων –εκτός από την πλευρά της Φώφης Γεννηματά- τάχθηκαν υπέρ της λειτουργίας εκλογικών τμημάτων σε 13 σημεία, έναντι 17 τουλάχιστον που πρότειναν οι εκπρόσωποι της προέδρου του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου.

Απέναντι σε αυτή την πρόταση επιλέχτηκε να λειτουργήσουν στον Βόλο δύο εκλογικά τμήματα, στη Νέα Ιωνία ένα, στην Αγχίαλο ένα και ένα στην Αγριά.

Στον Δήμο Αλμυρού θα υπάρξουν δύο εκλογικά τμήματα: ένα στον Αλμυρό και ένα στη Σούρπη. Στον Δήμο Ρήγα Φεραίου θα υπάρχει ένα εκλογικό τμήμα στο Βελεστίνο για όλη την περιοχή και όποιος αντέξει… τα χιλιόμετρα, ομοίως και στον Δήμο Νοτίου Πηλίου και στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου που θα λειτουργήσει από ένα εκλογικό τμήμα στην Αργαλαστή και τη Ζαγορά αντίστοιχα.

Ευτυχώς που στα νησιά αποφάσισαν να στήσουν από μία κάλπη στο καθένα, διότι μπορεί κάποιοι να έμεναν αμανάτι σε κανένα καράβι περιμένοντας το επόμενο δρομολόγιο. Με βάση αυτή την απόφαση, ορισμένοι, όπως τονίστηκε χθες, θα νιώθουν ικανοποιημένοι αν ψηφίσουν 1.000 άτομα.

Τόσο χαμηλά ο πήχης;

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου