Πρεσβευτές της Μαγνησίας είναι αναμφίβολα η γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα, με τη νεοσύστατη Γαστρονομική Κοινότητα Πηλίου να το κάνει πράξη.
Η πρόταση του Γιώργου Πίττα, εμπνευστή του ελληνικού πρωινού, βρίσκει ένθερμους αποδέκτες, καθώς γίνεται πλέον αντιληπτές η εναλλακτική διάσταση του τουρισμού και η ανάγκη να ανοίξουν καινούργιοι δρόμοι για την ανάπτυξη της περιοχής.
Ο «γκουρού» του ελληνικού πρωινού στα ξενοδοχεία το προέβλεψε έγκαιρα και οι εξελίξεις έρχονται να τον δικαιώσουν.
Γ.Υ.