ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Συνάντηση Παυλόπουλου – Αγοραστού

συνάντηση-παυλόπουλου-αγοραστού-174692

Tη μεγάλη συμβολή του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στην επίλυση της χρηματοοικονομικής κρίσης το 2015, καθώς και τη διαχρονικά μεγάλη βοήθειά του στο Β΄ βαθμό Αυτοδιοίκησης, εξήρε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αναφερόμενος στον ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας το 2015, ο κ. Αγοραστός τόνισε: «Τότε, με τη βοήθειά σας, μπορέσαμε να αλλάξουμε την αρχιτεκτονική χρηματοδότησης, να πάρει άμεσα η χώρα πολλά δισ. και να βγει από μια δύσκολη στιγμή».

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στην προσφορά του κ. Παυλόπουλου διαχρονικά στον Β΄ βαθμό Αυτοδιοίκησης, ενώ επίσης υπενθύμισε την προσφορά του κ. Παυλόπουλου στην υλοποίηση του οράματος της Περιφερειακής Διακυβέρνησης, υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να βοηθήσει να βγούμε ταχύτερα από την κρίση.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Αγοραστό για την συνεργασία τους, ενώ παράλληλα τον συνεχάρη για τις επιδόσεις του και ως προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος καθώς και για τις επιδόσεις του ως περιφερειάρχη στην Θεσσαλία.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου