ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Λογική

λογική-161312

Λιανά τα έκανε προχθές σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης για να καταλάβουν όσοι δεν θέλουν ή αδυνατούν να αντιληφθούν. Προτάσσοντας τη λογική υπεραμύνθηκε των επιπλέον μέτρων σχετικά με τους περιορισμούς στα σούπερ μάρκετ και είπε απλά τα αυτονόητα.

Τόνισε ότι είναι παράλογο το γεγονός να προμηθεύονται καταναλωτές τεράστιες ποσότητες ζυμαρικών και να τις αποθηκεύουν στα σπίτια, ενώ την ίδια ώρα τα νωπά τρόφιμα είναι στα αζήτητα. Ταυτόχρονα έδωσε κατευθύνσεις και συστάσεις για την αγορά φρέσκων τροφίμων, καθώς κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία και μανάβικα έχουν επάρκεια και εξαιρετικής ποιότητας τρόφιμα, όπως και τα σούπερ μάρκετ άλλωστε.

Καταλήγοντας υπογράμμισε ότι δεν υφίσταται, ούτε ως σκέψη, ζήτημα με την παραγωγή ειδών διατροφής, αφού στο υποθετικό σενάριο πως αν από σήμερα αναστείλουν τη λειτουργία τους, που δεν πρόκειται να την αναστείλουν, βιομηχανίες, υπάρχει επάρκεια για τρεις μήνες.

Β.ΚΑΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου