ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αντιμετωπίστε τον «ιό» της μεμψιμοιρίας…

αντιμετωπίστε-τον-ιό-της-μεμψιμοιρ-160353

Εκτεθειμένο για τη βιαστική ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων και Γραφείων Ν. Μαγνησίας, που διέψευδε τη συμμετοχή Βολιωτών σε οργανωμένη εκδρομή στην Τουρκία. Η πρόχειρη, όπως προέκυψε, ανακοίνωση διαψευδόταν από τις εξελίξεις. Ευτυχώς, που με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης τους πολιτικά πρόσωπα και τοπικές αρχές βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή αυτής της μικρής (αλλά σημαντικής) μάχης, μέσα στον μεγάλο πόλεμο, και έδρασαν συντονισμένα, χωρίς να επαναπαυτούν σε μια ψευδή διάψευση.

Εκτεθειμένοι, όμως, έμειναν και όσοι σύρθηκαν πίσω από την ανακοίνωση. Ενώ στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ συνεχίζαμε – όπως πάντα άλλωστε- να παρακολουθούμε τις εξελίξεις της υπόθεσης που αναστάτωσε την πόλη, επιβεβαιώνοντας απόλυτα κάθε πληροφορία, άλλοι υιοθετούσαν με copy – paste ένα κείμενο, θεωρώντας ότι έπιασαν λαβράκι… Ηθελαν να πειστούν ότι η είδηση δεν ευσταθούσε, προφανώς για να δικαιολογήσουν τη δική τους αδράνεια.

Μη χαίρεστε! Στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ παραμένουμε στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, χωρίς αδιασταύρωτες πληροφορίες, χωρίς fake news. Πολύ δε περισσότερο, τώρα, σε τούτες τις κρίσιμες στιγμές, που οι πολίτες χρειάζονται μόνο την αξιόπιστη ενημέρωση. Εκεί δίναμε και εκεί θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη. Θα συνεχίσουμε, δίχως περικοπές και εκπτώσεις, να στεκόμαστε με απόλυτο σεβασμό απέναντι στην ορθή πληροφόρηση των αναγνωστών μας. Και επειδή οι συνθήκες δεν επιτρέπουν κανενός είδους αποπροσανατολισμό από όσα συμβαίνουν γύρω μας, θα πούμε μόνο τούτο: αντιμετωπίστε τον «ιό» της μεμψιμοιρίας. Οι στιγμές είναι σοβαρές και σοβαρότητα απαιτούν.

Β.Σ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου