ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μήνυμα Κουρέτα

μήνυμα-κουρέτα-1016291

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο νέος περιφερειάρχης Θεσσαλίας δίνει στίγμα πώς θα διοικήσει αλλά στέλνει και μήνυμα.

«Όλα αυτά τα 28 χρόνια που υπηρετώ στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο έχουν περάσει από συνεργασίες πάρα πολλά άτομα. Μετρώντας, έχουν πάρει το διδακτορικό τους ή το τελειώνουν περίπου 20, μεταπτυχιακή διατριβή κοντά μου γύρω στους 150 και προπτυχιακοί πάνω από 200. Ταυτόχρονα έχω συνεργαστεί με πάνω από 30 εταιρείες με δεκάδες άτομα η κάθε μία. Στον κάθε συνεργάτη προσπαθώ να δω τις δυνατότητές του και προσπαθώ να του δώσω ευκαιρίες. Με όλους ξεκινώ με το τι θετικό έχει να δώσει. Ειναι κάποιοι, ελάχιστοι να πω, που είναι ξεχωριστοί. Ένα τους δίνεις και το κάνουν δέκα. Τότε νοιώθεις μεγάλη ικανοποίηση, μπορεί και συγκίνηση και δάκρυα. Σήμερα το ένοιωσα ξανά διαβάζοντας κάτι που έστειλε κάποιος συνεργάτης μου να το δω.

Είπα από μέσα μου : Μωρέ μπράβο, τι ωραίο μυαλό.

Περπατάω τα 62 και ακόμη αυτά με κάνουν και νοιώθω ότι αξίζει τον κόπο. Όταν γύρω βλέπεις τι γίνεται, λέω κάτι έκανα και γω…

Κάπως έτσι βλέπω και όλους τους νέους συνεργάτες μου τους υπαλλήλους στην περιφέρεια. Δεν τους ξέρω αλλά αν με σεβαστούν μια θα τους σεβαστώ 10. Αν δεν με σεβαστούν τότε δεν θα τους σεβαστώ ούτε εγώ».

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου