ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Στο φως νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία Κρητικού στη Γερμανία

στο-φως-νέες-σοκαριστικές-λεπτομέρει-648643

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Κρητικού Αντώνη Χριστοφάκη στη Γερμανία συνεχίζουν να έρχονται στο φως, με τις γερμανικές αρχές να μιλούν ανοιχτά πλέον για ένα προσχεδιασμένο έγκλημα με δράστες την 31χρονη σύζυγό του και τον 28χρονο Έλληνα εραστή της.

Οι δύο ύποπτοι για τη δολοφονία του 32χρονου Κρητικού έχουν ήδη συλληφθεί από τις γερμανικές αρχές και σιγά-σιγά, υπό την πίεση των ανακρίσεων, ο 28χρονος Έλληνας μάγειρας αρχίζει να αποκαλύπτει όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για το φρικιαστικό έγκλημα.

Όπως ισχυρίστηκε, χωρίς να αποποιείται την ευθύνη του φυσικού αυτουργού της εκτέλεσης, ότι η 31χρονη Γερμανίδα όχι μόνο τον πίεζε ψυχολογικά να βγάλουν από τη μέση τον Αντώνη αλλά ότι ήταν και παρούσα στην δολοφονία του πατέρα της 6χρονης κορούλας της.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι λόγω της παράνομης ερωτικής σχέσης τους, η Γερμανίδα ασκούσε πάνω του μεγάλη επιρροή και ήταν εκείνη ουσιαστικά που τον έπεισε να εφαρμόσουν το σχέδιο για την εκτέλεση του 32χρονου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Patris.gr, η 31χρονη φέρεται να έχει ομολογήσει καθώς κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων υπέπεσε σε αντιφάσεις.

Δύο διαφορετικά όπλα;

Ο 32χρονος Αντώνης Χριστοφάκης εκτελέστηκε, με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας, στον τόπο όπου βρέθηκε το πτώμα του, δηλαδή κοντά στα γερμανοαυστριακά σύνορα.
Κατά την υπεράσπιση, δεν φαίνεται να μεταφέρθηκε βίαια στο συγκεκριμένο σημείο. Ίσως να μπήκαν στο αυτοκίνητο όλοι μαζί με κάποιο πρόσχημα, να του δείξουν κάτι ενδεχομένως, γι’ αυτό και τα προσωπικά του έγγραφα (ταυτότητα, διαβατήριο) αλλά και το πορτοφόλι του βρέθηκαν στο σπίτι. Διέσχισαν μία απόσταση περίπου 200 χιλιομέτρων από τον τόπο κατοικίας του και εκτιμάται ότι οι δράστες γνώριζαν την συγκεκριμένη περιοχή.

Ο άτυχος Κρητικός πυροβολήθηκε ένδεκα φορές. Οι έξι σφαίρες τον έπληξαν σε ζωτικά όργανα. Προκαλεί αίσθηση η πληροφορία που αναφέρει ότι η βαλλιστική εξέταση «δείχνει» ότι οι σφαίρες πυροδοτήθηκαν από δύο διαφορετικά όπλα.
Αυτή η πληροφορία έχει περιέλθει σε γνώση του συνηγόρου υπεράσπισης του 28χρονου, τουλάχιστον σε προφορικό επίπεδο. Μένει να επαληθευτεί και εγγράφως καθώς αυτό είναι ένα κρίσιμο σημείο για την διαλεύκανση των συνθηκών της δολοφονίας του. Πρόκειται για δύο όπλα που πυροδοτήθηκαν από τον ίδιο δράστη ή από διαφορετικούς δράστες;

Τραγική φιγούρα η εξάχρονη κόρη του ζευγαριού

Τραγική φιγούρα της φρικιαστικής αυτής δολοφονίας είναι η εξάχρονη κόρη του ζευγαριού, η επιμέλεια της οποίας έχει περάσει στις γερμανικές αρχές. Ο αδελφός του θύματος προσπαθεί τώρα να αναλάβει την επιμέλεια της ανιψιάς του, που, όπως αναφέρει η Πατρινή εφημερίδα, φέρεται να είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον αδικοχαμένο πατέρα της.

Πηγή: www.patris.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου