ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άρχισαν να φεύγουν παίκτες!

άρχισαν-να-φεύγουν-παίκτες-9900

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με την έλλειψη ενημέρωσης και επικοινωνίας από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να συνεχίζεται, από διάφορα άλλα μέσα γίνεται γνωστό ότι ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη αποχωρήσει από την ομάδα την ώρα που στη βολιώτικη ΠΑΕ οι κινήσεις και συζητήσεις στο θέμα του ρόστερ είναι καθημερινές, αλλά χωρίς ανακοινώσεις.

Στον επίσημο ιστότοπο της ΠΑΕ Ολυμπιακός η τελευταία ενημέρωση είναι από 13/6/2020 με τίτλο «Συνάντηση ΠΑΕ-Ερασιτέχνη για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ» και λέγεται ότι από σήμερα θα υπάρχουν νέα, αφού επίσημα δεν υπάρχει ούτε ένα «ευχαριστώ» για τον τεχνικό που τελείωσε την περσινή χρονιά, ούτε καν η ανακοίνωση του Θωμά Μακρή στη θέση του τεχνικού διευθυντή που με τον ρόλο αυτό ήδη είναι σε καθημερινές επαφές!

Πάντως από άλλα μέσα γίνονται γνωστές οι πρώτες «φυγές» ποδοσφαιριστών… Έτσι ο Παύλος Μητρόπουλος, που αγωνίστηκε φέτος σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος, μέχρι τη διακοπή θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟ Ρουφ, ο οποίος κέρδισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο Παύλος Μητρόπουλος ήρθε ξανά στον Βόλο τον περασμένο Γενάρη και στην υπογραφή του έγινε αντιληπτή η εμπλοκή του Σ. Μαυρονάσιου στην ΠΑΕ (δεν είχε ανακοινωθεί κάτι σχετικό) με τον ποδοσφαιριστή να έρχεται ως παλιός γνώριμος στην ερυθρόλευκη οικογένεια καθώς το καλοκαίρι του 2009 υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Βόλου και με τον οποίο έκανε το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας. Συνολικά έως το καλοκαίρι του 2011 πραγματοποίησε 15 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και άλλες 5 στη Β’ Εθνική. Η επόμενη περίοδος (2011-12) τον βρήκε στον Παναιτωλικό, ο οποίος είχε κερδίσει την προηγούμενη χρονιά την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα. Αμέσως έγινε βασικός και αγωνίστηκε σε 22 αγώνες. Τον Ιανουάριο του 2013, αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες από την ΑΕΚ. Το ντεμπούτο του με την “Ένωση” πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2013, στην εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τον Αστέρα Τρίπολης. Στις 8 Ιουλίου 2013, ανακοινώθηκε η παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού, από τον Παναιτωλικό στον Πανιώνιο για έναν χρόνο, όμως την επόμενη χρονιά (2014-15) αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον αθηναϊκό σύλλογο. Τον Ιανουάριο του 2016 κι έπειτα από 2,5 χρόνια στον Πανιώνιο με 69 συνολικά συμμετοχές στο πρωτάθλημα αποχώρησε ως ελεύθερος. Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από το σουηδικό πρωτάθλημα, με την Ακρόπολις, τον Ιανουάριο του 2017 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ. Το καλοκαίρι του 2017 ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τον Λεβαδειακό. Επίσης ο Παύλος Μητρόπουλος υπήρξε διεθνής με την Εθνική Ελπίδων …ενώ πλέον φεύγοντας από τον Βόλο και τον Ολυμπιακό χωρίς να θυμίζει τα παλιά θα είναι παίκτης του Ρουφ!

Πάντως να σημειωθεί ότι ο Μητρόπουλος δεν ήταν στα πλάνα της νέας χρονιάς και όπως έχει γραφτεί από τους παίκτες του περσινού βασικού κορμού, στον Ολυμπιακό θέλουν να συνεχίσουν κατ αρχήν οι Νίκος Μπουτζίκος, Αντώνης Τσιάρας, Θωμάς Τσίτας, Θωμάς Γραικός, Φίλιππος Σκοπελίτης, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Κλεβί Κόλα, Λόρι Κέρη, Νίκος Γιδόπουλος, Στάθης Βασιλούδης, ενώ «φευγάτοι» θεωρούνται και οι Ναβαλόν, Μακρυωνίτης, Κλεμέντε, Μπακουλάτι, Αντερσόνιο, Φουτσίνι.

Φευγάτος είναι και ο Μανώλης Φαζός που σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παναχαϊκή. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε με τη διοίκηση της πατρινής ομάδας και άμεσα αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησής του. Ο Φαζός την χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ σημείωσε και τρία γκολ. Έπαιξε, επίσης και σε τρία ματς Κυπέλλου.

Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός πάντως θέλουν να διορθώσουν οργάνωση και την επικοινωνία ένα κομμάτι στο οποίο υστερούσαν και την περασμένη χρονιά και διαρρέουν πως ήδη πολλά θέματα είναι λυμένα και ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί …και να στηρίξει και τη νέα προσπάθεια…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου