ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σημαντικά τα έργα βελτίωσης στο ΕΑΚ Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος»

σημαντικά-τα-έργα-βελτίωσης-στο-εακ-βό-983400

«Κοιτάζει» και το αύριο ο Ολυμπιακός Βόλου φτιάχνοντας το ΕΑΚ για την επιστροφή στο σπίτι του, φροντίζει και την ομάδα Κ16

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με το βλέμμα …και στο αύριο, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος ενώ δημιουργεί ομάδα ανώτερης κατηγορίας για να επιστρέψει άμεσα στα εθνικά πρωταθλήματα, θέλει φέτος αγωνιζόμενος στο τοπικό πρωτάθλημα να «ξεχωρίσει» σε όλους τους τομείς.

Φυσικά το πιο «ξεχωριστό» για τη νέα χρονιά θα είναι η επιστροφή στο ΕΑΚ και παρότι ως τώρα η ομάδα δεν έχει μπει στο «σπίτι» της γίνονται οι απαραίτητες εργασίες για εντυπωσιακή επιστροφή.

Στο ΕΑΚ Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» με ενέργειες του Ολυμπιακού, ο αγωνιστικός χώρος άρχισε να «πρασινίζει», ενώ το δικό τους χρώμα αποκτούν και κάποιοι κοινόχρηστοι χώροι, με την ελπίδα σε ένα περίπου μήνα να έχει αλλάξει όψη και να αποτελέσει την έδρα της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου που προπονείται αυτό τον καιρό στο γήπεδο του Σαρακηνού έχει φροντίσει να εξασφαλίσει και χώρους προπόνησης και για την ομάδα Κ16, με παίκτες γεννηθέντες το 2007 και μετά, που θα πάρει μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ.

Μάλιστα για το θέμα υπήρξε και ανακοίνωση που αναφέρει: «Σε συνέχεια της από 24ης Ιουλίου του 2023 ανακοίνωσή μας, σας γνωρίζουμε ότι: οι γεννηθείς από το 2007 και έπειτα θα ενσωματωθούν στην αναπτυξιακή ομάδα Κ-16, η οποία θα κατέλθει επίσημα φέτος στο πρωτάθλημα. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι κάτωθι:

ΜΥΛΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΓΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΠΑΚΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΚΟΥΛΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΛΕΦΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΡΕΧΟΒΑΡΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝ

ΣΓΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΑΛΙΑΣΙ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΕΡΔΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΚΟΥΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΓΚΕΤΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΓΙΔΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΠΑΚΑΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΥΛΩΝΑΣ ΗΛΙΑΣ

ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΜΕΣΙΤΙ ΣΩΤΗΡΗΣ

Στην ανδρική ομάδα και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας έχουν ήδη ενσωματωθεί οι Κοφινάς, Ζάχος, Σιαμέτης, Νικολούλης και Ντίνος και μάλιστα συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα της ανδρικής ομάδας, στη φιλική νίκη στην έδρα της Φήκης με 0-2, παίρνοντας κανονικά χρόνο συμμετοχής. Αυτά τα παιδιά εμείς τα λέμε New Gen».

Επίσης στην ανακοίνωση προστίθεται πως: «Για θέματα οργανωτικά όπως πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις της Κ-16, που θα γίνονται οι προπονήσεις, ποιος θα είναι ο προπονητής και σε ποιο γήπεδο θα διεξάγονται οι αγώνες της Κ16 (ΕΑΚ), μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Τάσο Κυριάκο, το τηλέφωνο του οποίου μπορείτε να βρείτε μέσω του κ. Μίλτου Μαργαρού».

Τα φιλικά

Στον Ολυμπιακό που θα ξεκινήσει στο πρωτάθλημα σε ένα μήνα, δεν έχει τελειώσει και η ενίσχυσή του, ενώ απομένουν και επίσημες ανακοινώσεις για παίκτες που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα των προπονήσεων και για μεθαύριο Κυριακή 20 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί και το 2ο φιλικό με αντίπαλο αυτή τη φορά την Αγία Άννα.

Συγκεκριμένα, μετά τη Φήκη ο Ολυμπιακός Βόλου έχει προγραμματίσει ως την έναρξη του πρωταθλήματος φιλικά με Αγία Αννα (20/8), Σαρακηνό (23/8), Πύρασο (27/8), Οικονόμο Τσαριτσάνης (2/9), Αχιλλέα Φαρσάλων (6/9) και Δωτιέα Αγιάς (9/9).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου