ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οδηγός το ντέρμπι και το φιλικό για τον Ολυμπιακό ενόψει της συνέχειας

οδηγός-το-ντέρμπι-και-το-φιλικό-για-τον-9444

Μέσα σε μία εβδομάδα, ο Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε μία μεγάλη νίκη πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ με 2-0 στο ΕΑΚ και μία ήττα -έστω και σε φιλικό παιχνίδι- από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 2-1 επίσης εντός έδρας.

Μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος της FootballLeague, ο τεχνικός των Βολιωτών, Νίκος Παντέλης έχει τη δυνατότητα να δουλέψει πάνω στα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία που εντόπισε στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις. Αυτό που ενόχλησε τους φίλους των ερυθρολεύκων στο τελευταίο φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας, δεν ήταν τόσο το σκορ, αλλά κυρίως η εμφάνιση της ομάδας. Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στη δημιουργία φάσεων και δεν απέφυγαν τα λάθη στην άμυνα και τελικά την ήττα, σε αντίθεση με το επίσημο παιχνίδι με την ΑΕΛ και τη νίκη που έδωσε μεγάλη ψυχολογική ώθηση ενόψει των επόμενων ματς.

Ερωτηματικό η συνέχεα

Σύγχυση έχει δημιουργηθεί στις ομάδες της FootballLeague (και όχι μόνο) όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τις αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής και της ΕΠΟ.

Η τελευταία ενημέρωση της Football League έλεγε πως όλα τα ματς μεταφέρονται μία εβδομάδα μετά, δηλαδή ο Φωκικός θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στις 21 Νοεμβρίου (είχε προγραμματιστεί το παιχνίδι στις 14 Νοεμβρίου), τα ματς που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα Κυριακή 16/11 θα διεξαχθούν στις 23/11 και αυτά της Δευτέρας (17/11) θα γίνουν στις 24 του μήνα. Σε ό,τι αφορά τον αγώνα Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου που είχε προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη (19/11) λόγω αγώνων στίβου, αλλά και της Εθνικής Νέων στην Κατερίνη, όλα δείχνουν ότι και αυτός θα οριστεί την Κυριακή (23/11), καθώς το Α’ ΔΑΚ Κατερίνης θα είναι διαθέσιμο.

Ομως όλα αυτά πιθανότατα θα αλλάξουν από την απόφαση αναβολής επ’ αόριστον όλων των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων (μέσω του μη ορισμού διαιτητών), όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, μέχρι να ληφθούν μέτρα για την προστασία των εμπλεκομένων στο χώρο, μετά από το έκτακτο Δ.Σ., με αφορμή την επίθεση στο μέλος της ΚΕΔ, Χριστόφορο Ζωγράφο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου