ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμος και δυνατός ο Ερασιτέχνης να διοικήσει τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό  

ετοιμος-και-δυνατός-ο-ερασιτέχνης-να-δ-900021

Το μήνυμα ότι η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου είναι έτοιμη από την πλευρά της να μπει μπροστά και να «τρέξει» την ποδοσφαιρική ομάδα με αποφασιστικότητα, δύναμη και πλάνο, περνούν προς όλες τις κατευθύνσεις οι ιθύνοντες του ερυθρόλευκου συλλόγου.

Μπορεί ο κόσμος να αγωνιά, καθώς δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά οι επαφές και οι συζητήσεις που έχουν γίνει, δίνουν το δικαίωμα στους διοικούντες, σύμφωνα με όσα διαρρέονται, να είναι αισιόδοξοι για την επόμενη μέρα, χωρίς φυσικά ν’ «απεμπολούν» πολύ ισχυρούς χρηματοδότες, που δεν έχουν εμφανιστεί ασφαλώς έως τώρα, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάτι τέτοιο.

Η προαναφερθείσα αισιοδοξία αφορά στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική θα μπορέσει να είναι αρκετά ανταγωνιστικός, ακόμη κι αν δεν γίνει τελικά η έκπληξη, να εμφανιστεί δηλαδή κάποιος «μεγαλοεπενδυτής», ο οποίος θα αναλάβει σχεδόν εξ ολοκλήρου το οικονομικό βάρος της νέας ομάδας, που θα παίξει στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική.

Ωστόσο, αν τελικά, όπως είναι και το επικρατέστερο σενάριο και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η καινούργια προσπάθεια στηριχθεί σε μία ομάδα ανθρώπων, είτε χορηγών είτε χρηματοδοτών της ομάδας, και ακολουθηθεί μία συμμετοχική διαδικασία, τότε οι παράγοντες του Ερασιτέχνη εμφανίζονται βέβαιοι πως αφενός η ομάδα θα παίξει στη Γ’ Εθνική και στο γήπεδο της Νεάπολης και αφετέρου θα προσπαθήσει, όπως αρμόζει στο όνομά της και την ιστορία της, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, με το μητρικό σωματείο να μπαίνει μπροστά σ’ αυτό το νέο εγχείρημα.

Οι άνθρωποι του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 είναι πολύ ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής από το ενδιαφέρον που έχουν δείξει άτομα με οικονομική δυνατότητα να συνεισφέρουν ένα σεβαστό ποσό ο καθένας για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας κι αυτό θεωρούν ότι είναι και το αποτέλεσμα της σοβαρότητας και της αξιοπιστίας των διοικούντων, που έχουν δώσει δείγματα γραφής και με τις αγωνιστικές επιτυχίες στα υπόλοιπα «ερυθρόλευκα» τμήματα.

Σε κάθε περίπτωση στον βολιώτικο σύλλογο τονίζουν ότι ο νέος Ολυμπιακός Βόλου της Γ’ Εθνικής θα είναι μία ομάδα σε υγιείς βάσεις, έντιμη και ηθική, με αξιοποίηση του βολιώτικου στοιχείου και παικτών από τις γύρω περιοχές -και όχι μόνο- και μάλιστα επισημαίνουν ότι δεν μπορούν να ξεγράψουν τον πρωταθλητισμό.

Από και κει πέρα αξίζει να τονιστεί ότι, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, υπάρχει ένα πρόσωπο που θέλει να βγει μπροστά και να έχει ηγετικό ρόλο στη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας, βάζοντας ένα σεβαστό ποσό μεν, αλλά όχι τέτοιο που θα του δίνει το αποκλειστικό δικαίωμα διοίκησης. Αυτή η περίπτωση θα κριθεί τις επόμενες μέρες.

Ασφαλώς, μεγάλο ρόλο στην επόμενη σεζόν θα παίξει και η συσπείρωση του κόσμου, που είχε μία συνειδητή αποχή από την ομάδα της προηγούμενης σεζόν που υποβιβάστηκε, καθώς δεν έβλεπε να έχει αγωνιστική υγεία, αλλά με όπλο την αλήθεια που θα του πουν οι διοικούντες, πιστεύουν ότι θα τον πείσουν να στηρίξει τη νέα προσπάθεια σε μεγάλο βαθμό.

Στα παραπάνω να προστεθεί ότι η εκδήλωση για τα 85 χρόνια του συλλόγου, για την οποία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι επίσημα, σκοπός είναι να γίνει μεν στη μέρα ίδρυσής του, που είναι η 2α Ιουνίου, αλλά κανείς δεν αποκλείει να μετατεθεί λίγες μέρες αργότερα, ώστε να μπορέσει ο Παναγιώτης Μπουντούρης να δώσει το παρών και να παρουσιαστεί στον κόσμο ως ο άνθρωπος που θα αναλάβει την ακαδημία του συλλόγου, δίνοντάς της την ανάλογη ώθηση. Σε ό,τι αφορά την ενασχόληση του παλαίμαχου διεθνούς άσου με την πρώτη ομάδα, δεν φαίνεται, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα, να προκύπτει τέτοιο ενδεχόμενο.

Τέλος, να τονιστεί σχετικά με το λεωφορείο που ανήκει στην παλιά και υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και το οποίο χρησιμοποιούσε και η φετινή ΠΑΕ, ενοικιάζοντάς το, ότι σκοπός του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου είναι να το αγοράσει, ώστε να το χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις και της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά και των υπόλοιπων ομαδικών αθλημάτων.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου