ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανεμος αισιοδοξίας με Θεοδοσιάδη

ανεμος-αισιοδοξίας-με-θεοδοσιάδη-889795

Ανεμος αισιοδοξίας άρχισε να φυσά στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Σάκη Θεοδοσιάδη για τη θέση του προπονητή της ομάδας στο νέο της ξεκίνημα από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για τον Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου από την πρώτη στιγμή ο Θεοδοσιάδης ήταν η πρώτη επιλογή και το γεγονός ότι η διοίκηση κατάφερε να φτάσει στη συμφωνία είναι πολύ σημαντικό και θεωρείται επιτυχία, αν λάβει κάποιος υπόψη ότι ο καταξιωμένος προπονητής είχε και προτάσεις από μεγαλύτερη κατηγορία…

Ο 47χρονος προπονητής Σάκης (Θεοδόσης) Θεοδοσιάδης είχε δηλώσει άλλωστε πως στην επιλογή της ομάδας που θα εργαστεί δεν παίζει ρόλο η κατηγορία, αλλά το καλό περιβάλλον. Χαρακτήρισε μάλιστα τον Ολυμπιακό μεγάλη ομάδα, ενώ και μετά την συμφωνία έμεινε στους χαμηλούς τόνους, αναφέροντας πως δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά ώρα για δουλειά, ενώ και στον Ολυμπιακό Βόλου θεωρούν πως ο καταξιωμένος τεχνικός μπορεί να αποτελέσει εγγύηση για το νέο ξεκίνημα.

Θυμίζουμε πως ο νέος προπονητής των ερυθρολεύκων έχει εργαστεί, καταγράφοντας επιτυχίες στην Αναγέννηση Καρδίτσας (άνοδος από τη Δ’ Εθνική στη Γ’ και έπειτα στη Β’ Εθνική) και στον Απόλλωνα Λάρισας (άνοδος από τη Γ’ στη Football League), ενώ πρωταθλητής ήταν και από τον πάγκο της Βέροιας και τα τελευταία δυο χρόνια δούλεψε στον Διαγόρα Ρόδου.

Η νέα εποχή του Ολυμπιακού με τον Θεοδοσιάδη, που έχει εμπειρία ως προπονητής, με 128 αγώνες Β’ Εθνικής και 84 ματς Γ’ Εθνικής, έχει ήδη ξεκινήσει με την προχθεσινή ανακοίνωση της συμφωνίας των δυο πλευρών που έγινε στη Λάρισα, ενώ ο νέος τεχνικός θα είναι στον Βόλο και θα παρουσιαστεί επίσημα στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Στο μεταξύ στον Α.Σ. Ολυμπιακό διατηρούν τους χαμηλούς τόνους μετά την πρόσληψη του ικανού τεχνικού, πιστεύοντας ότι και οι επόμενες ανακοινώσεις θα έχουν την αξία τους και η εβδομάδα που έρχεται θα είναι και επίσημα η αρχή δημιουργίας ενός δυνατού ρόστερ.

Όπως έχει ειπωθεί, θα δοθεί μεγάλη έμφαση στο βολιώτικο στοιχείο και στον συνδυασμό εμπειρίας και ταλέντου. Φίλιππος Σκοπελίτης, Κλεβί Κόλα, Γιώργος Παπακώστας, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Άγγελος Αργύρης, Γιώργος Ιορδανίδης είναι μερικά από τα πρώτα ονόματα που θα έχουν θέση στο νέο ρόστερ, ενώ στη λίστα υπάρχουν και εκπλήξεις.

Ετσι μέχρι την 4η Ιουλίου υπάρχει αισιοδοξία πως θα έχουν κλείσει αρκετά ζητήματα, ενώ μέχρι την Τρίτη θα έχουν ξεκαθαρίσει και θέματα που θα αφορούν και την προετοιμασία της ομάδας που θα γίνει στο Πήλιο.

Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 θα πραγματοποιηθεί στην ανοικτή αθλητική εγκατάσταση της Άλλης Μεριάς η Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου.

Ο πάγκος στη Γ’ Εθνική

Η πρόσληψη Θεοδοσιάδη ήρθε να επιβεβαιώσει πως ο Ολυμπιακός παραμένει μεγάλος σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεται, αφού και σε προηγούμενες παρουσίες του στη Γ’ Εθνική είχε στον πάγκο του προπονητές που έχουν βάλει τη «σφραγίδα» τους και στον Βόλο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την πρώτη φορά το 1984-85 είχε ξεκινήσει ο Γιάννης Κόλιας και τελείωσε τη χρονιά ο Γιάννης Γκαϊτατζής, ενώ την επόμενη (1985-86) ήρθε η άνοδος με τον Σταύρο Διαμαντόπουλο.

Τη δεκαετία του ‘90 στον πάγκο κάθισαν οι Αντώνης Παππάς, Αλέκος Παπαδόπουλος, Βασίλης Βασιλάκος, Ντίνος Κούης, Ιμρε Μπόντα, Αντώνης Γεωργιάδης και η άνοδος ήρθε το 1999 με τον Γιώργο Βαζάκα.

Την περίοδο 2006-2007 την άνοδο ο Ολυμπιακός την κέρδισε έχοντας στον πάγκο του τον Κώστα Σταματίου, που τώρα έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, ενώ και την τελευταία δεκαετία που η ομάδα ξαναβρέθηκε σε ερασιτεχνική Γ’ Εθνική από τον πάγκο της πέρασαν οι Παναγιώτης Τζαναβάρας, Τίμος Καβακάς, Μιχάλης Ζιώγας, Λάκης Μπακάλης, Κώστας Μπράτσος, που έφτασε ως τη Σούπερ Λίγκα, και Περικλής Αμανατίδης, που κέρδισε την άνοδο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου