ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Το προσπάθησα και ο ίδιος να έρθω στον Ολυμπιακό Βόλου»  

το-προσπάθησα-και-ο-ίδιος-να-έρθω-στον-889488

«Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να θεωρούν ότι είναι τιμή που έρχονται στον Ολυμπιακό Βόλου και αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα της πόλης», είχε αναφέρει στην παρουσίασή του στο ξενοδοχείο Κυψέλη την 1η Ιουλίου ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Θεοδοσιάδης.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Αυτή η άποψη φαίνεται ότι εφαρμόζεται στην περίπτωση του Μάρκου Διαμαντόπουλου, του 23χρονου αριστερού μπακ χαφ, αλλά και εξτρέμ, ο οποίος προς τιμήν του παραδέχεται ότι προσπάθησε κι αυτός εμμέσως να έρθει στον Ολυμπιακό Βόλου, θέτοντας ως προσωπικό στόχο να αγωνιστεί στους ερυθρόλευκους, πριν τον προσεγγίσουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, τον οποίο τη σεζόν που τελείωσε, είδαμε στη Δήμητρα Ευξεινούπολης (σ.σ. προηγούμενες ομάδες του ο Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας, ο Θησέας και ο ΑΟ Τρίκαλα στη Σούπερ Λιγκ 2) να αγωνίζεται με επιτυχία ακόμη και στη θέση του δεξιού εξτρέμ με ανάποδο πόδι, μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για την απόφασή του να γίνει μέλος του Ολυμπιακού Βόλου και τις πρώτες του μέρες στην ομάδα. Συγκεκριμένα τόνισε: «Προτού καν επικοινωνήσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου μαζί μου, είπα στον εαυτό μου ότι θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω σ’ αυτήν την ομάδα, γιατί και η Γ’ Εθνική είναι μία βατή κατηγορία για μένα. Ολοι ξέρουμε τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, τι δυνατότητες έχει και πού πρέπει να βρίσκεται. Οπότε ήταν μία εύκολη απόφαση για μένα και δεν το σκέφτηκα καν. Εμμεσα και κατά κάποιον τρόπο το προσπάθησα κι εγώ να έρθω στην ομάδα.

Τα περισσότερα παιδιά τα ξέρω είτε ως αντιπάλους είτε ως συμπαίκτες και είχαμε μία πολύ καλή σχέση. Ολοι οι παίκτες φαίνεται ότι είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και επαγγελματίες. Προσπαθούν, δουλεύουν και παθιάζονται για τη φανέλα και την ομάδα, αλλά και τον προπονητή τους.

Γενικά, θεωρώ ότι γίνεται ήδη μία αρκετά καλή δουλειά. Ήδη στο πρώτο στάδιο που βρισκόμαστε και με τις διπλές προπονήσεις έχουμε ξεκινήσει σε πολύ έντονους ρυθμούς και βλέπω μία μεγάλη όρεξη και πολλές φιλοδοξίες και από τη μεριά της ομάδας και από την πλευρά των ποδοσφαιριστών.

Οταν όλοι ερχόμαστε σε μία τέτοια ομάδα, φιλοδοξούμε να πάμε παραπάνω. Ο ατομικός στόχος πρέπει να συνδυάζεται με τον ομαδικό, ο οποίος είναι ο Ολυμπιακός Βόλου να πάει καλά και να πρωταγωνιστήσει, όπως θέλει και ο κόσμος, αλλά και οι άνθρωποι της ομάδας, και μέσα απ’ αυτόν πιστεύω ότι μπορούμε να διακριθούν και οι νεαροί παίκτες, που φιλοδοξούν να πάνε πιο ψηλά».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου