ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με γνώση και πάθος για την πρώτη νίκη

με-γνώση-και-πάθος-για-την-πρώτη-νίκη-882788

Γνωρίζοντας πλέον τις δυσκολίες κάθε αγώνα πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός Βόλου προετοιμάζεται για το κυριακάτικο ματς που θα γίνει στο Στεφανοβίκειο, όπου οι ερυθρόλευκοι για την 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής είναι γηπεδούχοι, υποδεχόμενοι (15:00) τον Σβορώνο Πιερίας με μοναδικό σκοπό τη νίκη.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται από τη μια να δείξει το καλό του πρόσωπο και από την άλλη να παίξει σε ένα γήπεδο που δεν ξέρει και μάλιστα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις να μην είναι υπέρ του!

Το παιχνίδι δεν μπορούσε να διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, το οποίο έχει δηλώσει ο Ολυμπιακός ως πρώτη έδρα, λόγω των εργασιών επανασποράς που έχουν γίνει στον χλοοτάπητα και έτσι το πρώτο ματς έδρας που θα παίξει εκεί θα είναι με την Κοζάνη Φ.Σ. στις 4 Δεκεμβρίου.

Το σίγουρο πάντως για την Κυριακή είναι ότι θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του και ότι στην ομάδα υπάρχει η πίστη πως απέναντι στον Σβορώνο, που συναντά πρώτη φορά στην ιστορία του, θα έχει το καλό της πρόσωπο και την αποφασιστικότητα και το πάθος για την πρώτη νίκη.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης επεσήμανε στους ερυθρόλευκους τα λάθη που έγιναν στην πρεμιέρα, εξηγώντας πώς μπορεί να χαθεί ένα παιχνίδι παρά την υπεροχή της ομάδας του και ζήτησε περισσότερη αυτοσυγκέντρωση στον αγώνα με τον Σβορώνο, τονίζοντας πως κάθε ματς είναι δύσκολο και πως μπορούν οι ίδιοι να το κάνουν εύκολο.

Αγωνιστικά στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι και ο Θάνος Κυρίτσης, που γνωρίζει και το γήπεδο Στεφανοβικείου, έχοντας παίξει και στον Διαγόρα, και οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού.

Σάκης με Νίκο!

Την Κυριακή στο Στεφανοβίκειο θα είναι αντίπαλοι δύο προπονητές με το ίδιο επίθετο (Θεοδοσιάδης), αλλά χωρίς κάποια συγγενική σχέση και ο Σάκης Θεοδοσιάδης των ερυθρόλευκων θα βρεθεί απέναντι στον Νίκο Θεοδοσιάδη, που είναι στον πάγκο του Σβορώνου Πιερίας!

Σάκης και Νίκος Θεοδοσιάδης έχουν βρεθεί αντίπαλοι τρεις φορές σε πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής την περίοδο 2016-17 και μάλιστα και οι δυο κέρδισαν άνοδο στη Football League με Απόλλωνα Λάρισας ως πρωταθλητής ο Σάκης Θεοδοσιάδης και ως δευτεραθλητής με ΑΕ Καραϊσκάκης ο Νίκος Θεοδοσιάδης…αφήνοντας τρίτο τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι τρεις συναντήσεις τους, στις οποίες ήταν νικητής σε όλες ο Σάκης Θεοδοσιάδης, προκύπτουν από το γεγονός ότι ο Νίκος ξεκίνησε στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που έχασε 0-3 (τα γκολ οι Καμπλιώνης, Σαχινίδης, Διβανές, οι οποίοι αργότερα βρέθηκαν και στον Ολυμπιακό Β.) από τον Απόλλωνα Λάρισας (2/10), με συνέπεια ο νυν τεχνικός του Σβορώνου να απολυθεί, για να αναλάβει μετά την Α.Ε. Καραϊσκάκης, χάνοντας από τον Απόλλωνα του Σάκη Θεοδοσιάδη 2-0 στη Φιλιππούπολη και 0-1 στην Άρτα.

Πάντως εκείνη την περίοδο είχε γίνει και το κύπελλο Γ’ Εθνικής και ο Απόλλωνας Λάρισας (που είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό Βόλου με 0-2 στο Πανθεσσαλικό) αποκλείστηκε στη φάση των 16 προς 8 (2-2 κ.α. 4-3 στα πέναλτι) από τον Καραϊσκάκη, που τελικά ήταν και κυπελλούχος (στον τελικό στο Αγρίνιο νίκησε 1-0 την Αχαϊκή).

Εως 20/11 τα διαρκείας

Μέχρι την Κυριακή 20/11 παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου. Στον Α.Σ. Ολυμπιακός περιμένουν να πουληθούν και άλλα εισιτήρια διαρκείας, καθώς σε μια μακρά περίοδο χωρίς κανένα άλλο έσοδο μπορεί η διοίκηση από επιπλέον διάθεση εισιτηρίων να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη άνεση τα έξοδα της καθημερινότητας.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι: Gold 150 ευρώ, Silver 80 ευρώ και Fans 50 ευρώ και η διάθεσή τους γίνεται καθημερινά (09.00-15.00 και 18.00-21.00) από τα γραφεία του Συλλόγου, Αργοναυτών 32, καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ.

Πέτσας διαιτητής

Ο Σωτήρης Πέτσας από την ΕΠΣ Τρικάλων θα είναι διαιτητής της κυριακάτικης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Σβορώνο στο Στεφανοβικείο, αν και η ΚΕΔ στους ορισμούς των διαιτητών για τους αγώνες της Γ’ Εθνικής ανέφερε ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης(!).

Ο Πέτσας σφυρίζει για 3η χρονιά στην κατηγορία και πέρσι ήταν διαιτητής σε δύο εκτός έδρας ματς του Θησέα. Από τα Τρίκαλα είναι και οι βοηθοί του Πέτσα, οι Χρήστος Αλεξόπουλος και Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος.

Οι διαιτητές στα άλλα ματς του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

ΠΟ Ελασσόνας-Μακεδονικός Φούφα

(Μαυρίδης, Ημαθίας)

ΠΑΟΚ Κρηστώνης-ΑΕΠ Κοζάνης

(Λαμπρίδης, Πέλλας)

Κεραυνός Αγγελοχωρίου-Εδεσσαϊκός

(Θεοδωρακόπουλος, Φλώρινας)

Πιερικός-Δωτιέας Αγιάς

(Παπαδόπουλος Γ., Μακεδονίας)

Κοζάνη-Καστοριά

(Διακουμάκος, Πιερίας)

ΑΟ Χανιώτης-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

(Τσιλίκας, Καβάλας).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου