ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε αναμονή για περισσότερη εμπειρία

σε-αναμονή-για-περισσότερη-εμπειρία-869146

Στην αναμονή για το ραντεβού με τον Γιάννη Νταόπουλο είναι στον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου για να καθορίσουν τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις και με παίκτες που είναι επίσης στην αναμονή για να προσθέσουν εμπειρία στη βολιώτικη ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η ανάμιξη στα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος του Βολιώτη επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ Γιάννη Νταόπουλου και η οικονομική βοήθειά του θα κρίνουν και τις επιπλέον προσθήκες με πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Χθες υπήρξε τηλεφωνική επαφή του επιχειρηματία που είναι στη Μαγνησία με τον πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα, αλλά το ζητούμενο είναι η συνάντηση εργασίας που θα γίνει για να γνωρίζουν στον ερασιτέχνη πώς θα κινηθούν, αν και για ό,τι προκύψει όπως έχει ειπωθεί θα γίνει πλήρης ενημέρωση και προς τον κόσμο!

Αλλωστε όπως είναι γνωστό ο Ι. Νταόπουλος είναι αυτός που έχει εκφράσει επισήμως την επιθυμία να αναμιχθεί και να βοηθήσει τη νέα προσπάθεια με τον ΑΣ Ολυμπιακό να παραμένει ανοικτός και σε άλλες προτάσεις, αλλά και να έχει τονίσει επανειλημμένα πως η ποδοσφαιρική ομάδα «ήρθε» στον Ερασιτέχνη, που από μόνος του δεν έχει τη δυνατότητα για μεγάλα ανοίγματα!

Πάντως έχουν γίνει προγραμματισμός και οργάνωση ακόμη και για την προετοιμασία που θα ξεκινήσει πιθανότατα στις 27/7, ενώ η έως τώρα στελέχωση του ρόστερ έχει γίνει με 16 παίκτες και είναι σε αναμονή και για άλλες ανακοινώσεις, ενώ υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και για τις λεγόμενες λύσεις εμπειρίας!

Τέτοιες είναι ο 32χρονος αμυντικός Στέργιος Ψιάνος και είναι πάντα στο προσκήνιο και ο 28χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Ντινιωτάκης με τον οποίους έχει γίνει συζήτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο Στέργιος Ψιάνος γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 1989 στην Κοζάνη, είναι αμυντικός μέσος και έχει αγωνιστεί σε 4 αγώνες στην Super League 1 (με Απόλλωνα Καλαμαριάς), σε 231 αγώνες (9 τέρματα) στο πρωτάθλημα της Football League και 19 FL Play-off (2 τέρματα), σε 18 αναμετρήσεις της Super League 2 (3 τέρματα), σε 23 αναμετρήσεις στο Κύπελλο Ελλάδος, σε 39 αγώνες της Α’ κατηγορίας Κύπρου και 7 αγώνες στη Β’. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 350 αγώνες επαγγελματικών κατηγοριών, έχει πετύχει 14 τέρματα, έχει δώσει 11 ασίστ.

Εχει παίξει σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Εθνικό Πειραιώς, Θρασύβουλο, Νίκη Βόλου, Νέα Σαλαμίνα (Κύπρος), Αγία Νάπα (Κύπρος), Απόλλωνα Σμύρνης, Αχαρναϊκό, Κισσαμικό, Αστέρα Βλαχιώτη, Κ.Ν. Ονήσιλλο (Κύπρος), ΑΕ Καραϊσκάκη. Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη με γεμάτο βιογραφικό, ο οποίος θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στην κατηγορία αφού πέρσι πρώτη του φορά έπαιξε Γ’ Εθνική στην Κοζάνη με 19 συμμετοχές και 3 γκολ…

Ο Γιάννης Ντινιωτάκης που τη σεζόν που τελείωσε ήταν πρωταθλητής στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με την Ηλιούπολη, ξεκίνησε από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχει περάσει και από Κέρκυρα, Παναρκαδικό, Ηρακλή Ψαχνών, ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς Κύπρου, Ιωνικό, Επισκοπή, Θεσπρωτό, Λέφσκι Κάρλοβο Βουλγαρίας, ΑΕ Μυλοποτάμου, Νίκη Βόλου και Σαντορίνη.

Επίσης στην ομάδα αναμένεται να ενταχθούν και επίσημα ο 22χρονος Κατερινιώτης στόπερ Γιώργος Γαλανόπουλος και ο 21χρονος Λαρισαίος χαφ Κώστας Καμπέρης που αγωνίστηκαν πέρσι σε 20 και 19 ματς με τη Δήμητρα.

Εισιτήρια διαρκείας για όλα τα τμήματα

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας με σλόγκαν «Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ιδιοκτήτη τα μέλη του» για τα κύρια τμήματα του Ολυμπιακού, ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ γυναικών. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας των τμημάτων Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ ανδρών – γυναικών και Βόλεϊ γυναικών

για την περίοδο 2022-2023.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά τμήμα είναι οι εξής:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

GOLD 150 ευρώ, SILVER 80 ευρώ και FANS 50 ευρώ.

Οι κάτοχοι GOLD θα έχουν πρόσβαση στο πάρκινγκ του γηπέδου της Νεάπολης Βόλου.

Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκτιμώντας τη βοήθεια των φιλάθλων και έχοντας την πρόθεση να δώσει τη δυνατότητα σε όσους περισσότερους φίλους και φίλες της ομάδας θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της, αλλά και για να επιστρέψει η οικογένεια στο γήπεδο αποφάσισε ότι όλες οι γυναίκες και τα παιδιά μέχρι 12 ετών που συνοδεύονται από κατόχους διαρκείας όλων των ειδών εισιτηρίων θα εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ στους αγώνες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες Μπάσκετ ανδρών–γυναικών είναι

GOLD 50 ευρώ, SILVER 30 ευρώ.

ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Για το βόλεϊ γυναικών εκδόθηκαν εισιτήρια διαρκείας με γενική τιμή 10 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του Συλλόγου, Αργοναυτών 32, 2ος όροφος, τηλέφωνο 2421181828 και ώρες 09.00 έως 15.00 και από 18.00 έως 21.00 καθώς και από τα μέλη του ΔΣ.

Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου να ενισχύσουν την προσπάθεια του Ερασιτέχνη αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ιδιοκτήτη τα μέλη του».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου