ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γίνεται πράξη το… «όλοι μαζί»

γίνεται-πράξη-το-όλοι-μαζί-868189

Το «όλοι μαζί», που έκανε σλόγκαν ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου για την αναγέννηση της ποδοσφαιρικής ομάδας από τότε που «ήρθε» στον Ερασιτέχνη και εκφράστηκε και από τον πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα, όταν έκανε γνωστό το ενδιαφέρον του Ι. Νταόπουλου, γίνεται πλέον πράξη μετά τη χθεσινή συνάντηση των δυο πλευρών, που ώς έναν βαθμό αλλάζει και τα δεδομένα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μπορεί η συνάντηση να φάνηκε πως καθυστερεί αλλά χθες που έγινε επιβεβαιώθηκαν οι προθέσεις που είχε εκφράσει ο Γιάννης Νταόπουλος προς τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και μάλιστα ανακοινώθηκε πως ο ίδιος θα τεθεί επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Θυμίζουμε πως και την περίοδο που πέρασε ο Βολιώτης επιχειρηματίας Γιάννης Νταόπουλος που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ θέλησε να εμπλακεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, αγοράζοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της, αλλά η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε αφού η ομάδα υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική και στην παρουσίαση του νέου προπονητή ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας ανέφερε για το νέο ενδιαφέρον στη νέα προσπάθεια.

Με υπομονή και χωρίς μεγάλα λόγια η διοίκηση του Ερασιτέχνη περίμενε την έλευση του Γιάννη Νταόπουλου στην Ελλάδα και τη χθεσινή συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα και επιβεβαιώθηκε η διάθεση συνεργασίας και προσφοράς για το καλύτερο αύριο του Ολυμπιακού.

Παρά το γεγονός ότι στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη δεν περιγράφεται με λεπτομέρειες το πλαίσιο της συνεργασίας, κάτι που θα γίνει σε λίγες μέρες, γίνεται αντιληπτό πως πλέον στην ομάδα πνέει νέος άνεμος αισιοδοξίας…

Η χθεσινή επίσημη ενημέρωση του ΑΣ Ολυμπιακός ανέφερε: «Σήμερα 21 Ιουλίου 2022 στα γραφεία του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου με τον κύριο Ιωάννη Νταόπουλο.

Στη συνάντηση επιβεβαιωθήκαν από τις δύο πλευρές τα ακόλουθα:

  • Εκφράστηκε η επιθυμία του κ. Νταόπουλου να παραμείνει αρωγός και να συμβάλλει στην πορεία αναγέννησης της ομάδας ποδοσφαίρου και επιστροφής της στις επαγγελματικές κατηγορίες.
  • Συνομολογήθηκε η κοινή προσπάθεια Ερασιτέχνη με οικονομικούς παράγοντες που με επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος τον κ. Νταόπουλο θα υλοποιήσουν τους στόχους της ομάδας.
  • Από τη συζήτηση αναδείχθηκε η αναγκαιότητα της συμμετοχής όλων όσοι έχουν τον Ολυμπιακό Βόλου στο μυαλό και στην καρδιά τους στην κοινή αυτή προσπάθεια.

Θα ενημερώνουμε υπεύθυνα και άμεσα τους φίλους και οπαδούς μας για ό,τι νέο προκύπτει.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εργαζόμαστε με Οργάνωση – Πειθαρχία – Ηθος – Ειλικρίνεια για το καλύτερο αύριο του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα».

Πάντως από την ανακοίνωση προκύπτει πως η πλευρά του Ερασιτέχνη εκφράζει την εμπιστοσύνη της στον Ι. Νταόπουλο στην κορυφή του ποδοσφαιρικού τμήματος και πιθανόν και ο ίδιος θα προγραμματίσει μια συνέντευξη που θα αναφερθεί στη νέα προσπάθεια και τη στήριξη, ενώ θα δώσει το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας που θα γίνει τη Δευτέρα 1 Αυγούστου.

Επίσης ο Ι. Νταόπουλος που από το πρώτο του «μήνυμα» προς τον Ν. Τσεκούρα είχε τονίσει πως στη νέα προσπάθεια κρίνεται αναγκαία η συμπαράσταση και η στήριξη από τον κόσμο, θα περιμένει τον καιρό που θα βρίσκεται στον Βόλο να το δει αυτό εμπράκτως τόσο από τις χορηγίες όσο και την κίνηση των διαρκείας.

Ηδη η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2022-2023 και οι τιμές είναι για τα Gold 150 ευρώ, για τα Silver 80 ευρώ και τα Fans 50 ευρώ.

Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκτιμώντας τη βοήθεια των φιλάθλων και έχοντας την πρόθεση να δώσει τη δυνατότητα σε όσους περισσότερους φίλους και φίλες της ομάδας θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της, αλλά και για να επιστρέψει η οικογένεια στο γήπεδο αποφάσισε ότι όλες οι γυναίκες και τα παιδιά μέχρι 12 ετών που συνοδεύονται από κατόχους διαρκείας όλων των ειδών θα εισέρχονται δωρεάν στους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Συνέχεια στη στελέχωση

Στον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζουν τον προγραμματισμό και την οργάνωση ακόμη και για την προετοιμασία, ενώ η έως τώρα στελέχωση του ρόστερ έχει γίνει με 16 παίκτες και σήμερα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις, αφού υπάρχουν και συμφωνίες και προχωρημένες συζητήσεις και για τις λεγόμενες λύσεις εμπειρίας!

Τέτοιες είναι ο 32χρονος αμυντικός Στέργιος Ψιάνος και ο 28χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Ντινιωτάκης.

Μάλιστα στις σημερινές ανακοινώσεις δεν αποκλείεται να είναι και ο Στέργιος Ψιάνος, που έχει αγωνιστεί σε 4 αγώνες στην Α’ Εθνική, σε 250 αγώνες στο πρωτάθλημα της Football League, σε 18 αναμετρήσεις της Super League 2 (σε 23 αναμετρήσεις στο Κύπελλο Ελλάδος, σε 39 αγώνες της Α’ κατηγορίας Κύπρου και 7 αγώνες στη Β’. Εχει παίξει σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Εθνικό Πειραιώς, Θρασύβουλο, Νίκη Βόλου, Νέα Σαλαμίνα (Κύπρος), Αγία Νάπα (Κύπρος), Απόλλωνα Σμύρνης, Αχαρναϊκό, Κισσαμικό, Αστέρα Βλαχιώτη, Κ.Ν. Ονήσιλλος (Κύπρος), ΑΕ Καραϊσκάκης.

Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη με γεμάτο βιογραφικό, ο οποίος θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στην κατηγορία αφού πέρσι πρώτη του φορά έπαιξε Γ΄ Εθνική στην Κοζάνη με 19 συμμετοχές και 3 γκολ…

Επίσης αναμένεται να επικυρωθεί η κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Γιάννη Ντινιωτάκη, ενώ στην ομάδα αναμένεται να ενταχθούν και επίσημα ο 22χρονος Κατερινιώτης στόπερ Γιώργος Γαλανόπουλος, ο 21χρονος Λαρισαίος χαφ Κώστας Καμπέρης που αγωνίστηκαν πέρσι σε 20 και 19 ματς με τη Δήμητρα, αλλά και ο Βολιώτης Βασίλης Ακριβόπουλος, ενώ ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά και σε συμφωνία με τερματοφύλακα.

Ετοιμάζεται για την έναρξη

Στο πλαίσιο έναρξης της προετοιμασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου έγινε γνωστό πως τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί πλήρης εργομετρικός έλεγχος των ποδοσφαιριστών από την εταιρεία ALTER LIFE της οποίας υπεύθυνοι είναι οι Καρακίτσος Δημήτριος και Κορδάλης Παναγιώτης στο γυμναστήριο GYM WAY.

Στη συνέχεια την Τέταρτη 27, την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Ιουλίου όλοι οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν πλήρη ιατρικό έλεγχο στην Κλινική Άγιος Γεώργιος (κλινική Γάτου) στις Αλυκές Βόλου.

Πασχάλης στο μπάσκετ

Σε συμφωνία με τον 25χρονο γκαρντ Κώστα Πασχάλη ήρθε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ο Λαρισαίος μπασκετμπολίστας με θητεία στους ΓΣ Αμπελώνα και Νίκαια θα ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ο Ντίαθ Καβαλιαράκης έχει ήδη ανακοινωθεί, ενώ υπάρχει συμφωνία με τον Κριστ Γουάμπα και 3 ακόμη παίκτες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου