ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπέταξε με 1-2 τον Εδεσσαϊκό ο Ολυμπιακός Βόλου

υπέταξε-με-1-2-τον-εδεσσαϊκό-ο-ολυμπιακό-867182

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε κι αυτό αποδείχτηκε στο σημερινό ματς του Ολυμπιακού Βόλου με τον Εδεσσαϊκό εκτός έδρας, με τους ερυθρόλευκους του Σάκη Θεοδοσιάδη να κερδίζουν με 1-2 και να παίρνουν το πρώτο διπλό στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και μαζί μία βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Το τελευταίο διπλό της βολιώτικης ομάδας επί του Εδεσσαϊκού ήταν τον Φεβρουάριο του 1988 με σκορ 2-3 και σήμερα τα κατάφερε και πάλι να αλώσει την έδρα της μακεδονικής ομάδας και να φτάσει στους εννιά βαθμούς.

Στο 16’ με καρφωτή κεφαλιά του Καρατσόλη έγινε το 0-1 μετά τη σέντρα από τη δεξιά του Σκοπελίτη, ο οποίος άλλαξε πλευρά μετά από λίγο και με ψηλοκρεμαστό σουτ στο 24’ μετά την πάσα του Καρατσόλη, που αυτή τη φορά έγινε δημιουργός οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2.

Ο Εδεσσαϊκός ήταν καλύτερος στα πρώτα 30 λεπτά του δεύτερου μέρους, καταφέρνοντας να μειώσει από το 55’ μετά από ατομική προσπάθεια και εύστοχο πλασέ του Ιωάννου, αλλά το σκορ δεν άλλαξε έως το φινάλε. Ο Καρατσόλης έχασε ένα σχεδόν σίγουρο γκολ ολομόναχος με πλασέ στο 79’ μετά από φοβερή προσπάθεια του Σκοπελίτη, ενώ στις καθυστερήσεις ο Χαντζάρας είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους σε σέντρα-σουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θεοδοσιάδης): Καβουσάκης, Λάμπος, Θεοδωρόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα (92’ Ακριβόπουλος), Κατσαγεωργίου (46’ Παπαδήμος), Κυρίτσης (61’ λ.τρ. Καμπέρης), Καρατσόλης (80’ Σταμπουλής), Αναστασίου, Σκοπελίτης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου