ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώσεις Malavetas και Austrian Boys για την ήττα από τον Δωτιέα

ανακοινώσεις-malavetas-και-austrian-boys-για-την-ήττα-από-862821
Πικραμένοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου από τη χθεσινή ήττα με 0-1 από τον Δωτιέα Αγιάς, με τους οργανωμένους, τόσο τους Austrian Boys όσο και τους Malavetas, να εκδίδουν ανακοινώσεις. Αναλυτικά:
Η ανακοίνωση των Malavetas: “Ολυμπιακός Βόλου – Δωτιέας Αγιάς 0-1 (15/1/23). Άλλο ένα ματς φέτος που χάνεται από μια και μοναδική φάση που κάνει ο αντίπαλος ή από ατομικό λάθος παίχτη μας.
Ο κόσμος κάνει υπομονή, αναγνωρίζει τη φετινή κατάσταση της ομάδας, την ενισχύει όπως μπορεί, μα οικονομικά μα με τη φωνή του και στην πλειονότητα των ματς φεύγει από το γήπεδο πικραμένος.
Οι παίχτες μικροί-μεγάλοι πρέπει να αναλογιστούν και τις ευθύνες τους, καθώς γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τον Ερασιτέχνη και από τον κόσμο να είναι συνεπής η ομάδα απέναντί τους και αυτοί μας κερνάνε πίκρα και στεναχώρια.
Συνεχίζουμε μέχρι το τέλος (όποιο και αν είναι αυτό). Θα είμαστε δίπλα στην ομάδα και θα τη στηρίζουμε. Είτε φοράνε τη φανέλα παιχταράδες είτε αμούστακα παιδιά.
Υ.Γ Κόουτς σε ευχαριστούμε για όλα. Φεύγεις σαν φίλος από την ομάδα”.
Η ανακοίνωση των Austrian Boys: “Ευχαριστούμε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και έδωσε βροντερό παρών στη Νεάπολη.. Δυστυχώς για άλλη μια φορά φεύγουμε πικραμένοι από το γήπεδο. Πολλές αρνητικές συγκυρίες μάς στέρησαν βαθμό ή βαθμούς. Το ότι η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα μέσα, το ότι οι διαιτητές κλείσανε τα μάτια σε 2-3 εμφανέστατα πέναλτι, το ότι μας πήγαιναν κόντρα σε όλο το ματς, το ότι 11 παίχτες των αντιπάλων ήταν μέσα στην περιοχή τους, το ότι μετά από λάθος “δώσαμε” το γκολ στους αντιπάλους.
Όπως και να έχει το αποτέλεσμα μετράει και ο κόσμος που τόσο στηρίζει τη φετινή δύσκολη χρονιά έφυγε για πολλοστή φορά απογοητευμένος. Εμείς κάνουμε πράξη από την αρχή τα λόγια μας και στηρίζουμε τη φετινή δύσκολη και μεταβατική χρονιά με όλες μας τις δυνάμεις. Πάντα είμαστε εκεί. Εσείς αποδείξτε ότι αξίζετε να φοράτε αυτήν τη βαριά φανέλα και σώστε την κατηγορία.
ΥΓ: Κόουτς, σε ευχαριστούμε για όλα. Φεύγεις σαν “ένας από εμάς…”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου