ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλουν το καλύτερο ξεκίνημα στον Ολυμπιακό Βόλου

θέλουν-το-καλύτερο-ξεκίνημα-στον-ολυμ-861511

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινούνται πλέον στον Ολυμπιακό Βόλου, θέλοντας το καλύτερο ξεκίνημα στη νέα προσπάθεια του συλλόγου στη Γ’ Εθνική, η οποία αρχίζει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου από την Κοζάνη με πρώτο αντίπαλο την τοπική ΑΕΠ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον Ολυμπιακό Βόλου μετρούν αντίστροφα για την επίσημη σέντρα στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ευελπιστούν η καλή εικόνα που είχε η ομάδα στα περισσότερα φιλικά να φανεί με την ανάλογη αποτελεσματικότητα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν τις δυσκολίες κάθε πρεμιέρας, καθώς ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα της Γ’ Εθνικής, που τα τελευταία χρόνια είχε πρεμιέρες σε όλες τις κατηγορίες.

Έτσι, κι ενώ για 11 χρονιές είχε 7 νίκες, 1 ισοπαλία, και 3 ήττες στις πρεμιέρες του είναι χαρακτηριστικό πως ο Ολυμπιακός το 2010-11 έπαιξε στην Α’ Εθνική, μετά από την περίοδο 2012-13, Β’ Εθνική, από το 2016 σε ερασιτεχνική Γ’ Εθνική, από το 2019 σε νέα κατηγορία τη Football League και πέρσι στη Super League 2. Επίσης την περίοδο 2011-12, που δεν αγωνίσθηκε σε κανένα πρωτάθλημα είχε πρώτο επίσημο ματς ήταν στην Ευρώπη (Europa League) και με νίκη στο Βελιγράδι με παρουσία πολλών φιλάθλων.

Παρά τις αρκετές νίκες σε πρεμιέρες πάντως ο Ολυμπιακός έχει πάρει και «μαθήματα» καθώς πάλι στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική (2017) είχε χάσει σε πρεμιέρα στο Καρπενήσι από τον ΑΠΟΚ Βελούχι!

Για την κυριακάτικη πρεμιέρα στην Κοζάνη με την ΑΕ Ποντίων, ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του ενώ κι ο προπονητής του Σάκης Θεοδοσιάδης, έστειλε το μήνυμα: «Ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολύ κόσμο και θέλουμε σ’ αυτή τη δύσκολη μεταβατική χρονιά να σταθεί αρωγός και να γνωρίζει, ότι εμείς καθημερινά θα δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας, έτσι ώστε η ομάδα να οδηγεί τα παιχνίδια στη νίκη», ενώ τόνισε πως όταν είσαι στον Ολυμπιακό Βόλου πρέπει να είσαι πρωταγωνιστής και πως η νοοτροπία και η σκέψη όλων στην ομάδα είναι να κάνουμε κατάθεση ψυχής για 90 λεπτά, για νίκες…».

«Πρώτο φαβορί ο Ολυμπιακός Β.»

Η ΑΕΠ Κοζάνης που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, ο Ολυμπιακός Βόλου, σε ανακοίνωσή της χρίζει ως φαβορί τη βολιώτικη ομάδα προχωρώντας στην ακόλουθη ανακοίνωση: «Ντέρμπι…με το καλημέρα για την ομάδα μας. Την ιστορική ομάδα του Βόλου, τον Ολυμπιακό, θα αντιμετωπίσει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η ΑΕΠ Κοζάνης. Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, φαντάζει το πρώτο φαβορί για την άνοδο στον δεύτερο όμιλο, κάτι που σημαίνει ότι το έργο της ομάδας μας αναμένεται δύσκολο.

Καθώς όμως δεν υπάρχει… εύκολο παιχνίδι στη Γ Εθνική, η ΑΕΠ Κοζάνη, θα προσπαθήσει για το καλύτερο».

Μέχρι τις 20/11 διαρκείας

Μέχρι τις 20/11 που θα είναι το πρώτο ματς έδρας παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου. Στον ΑΣ Ολυμπιακός περιμένουν να διατεθούν και άλλα εισιτήρια διαρκείας καθώς σε μια μακρά περίοδο χωρίς κανένα άλλο έσοδο μπορεί η διοίκηση από επιπλέον διάθεση εισιτηρίων να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη άνεση τα έξοδα της καθημερινότητας.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι: Gold 150 ευρώ, Silver 80 ευρώ και Fans 50 ευρώ και η διάθεσή τους γίνεται καθημερινά (9:00-15:00 και 18:00-21:00) από τα γραφεία του συλλόγου, Αργοναυτών 32, καθώς και από τα μέλη του ΔΣ, αλλά και από τα cafe River και Da Luz.

Δεδομένα τα τηλεοπτικά

Δεδομένο θεωρείται πως οι αγώνες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα θα μεταδίδονται τηλεοπτικά καθώς υπάρχει από καιρό συμφωνία με τον χορηγό της ομάδας (ANIMUS Α.Ε.) για τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2022-2023 που θα αναλάβει αποκλειστικά η «21ADMEDIA» ΜΙΚΕ με σκοπό την παροχή δυνατότητας σε όλους τους φιλάθλους να παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας από τη Formedia tv.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου