ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε καλό δρόμο…

σε-καλό-δρόμο-843828

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έρχεται στο Βόλο για χάρη του Ολυμπιακού

Στο δρόμο προς Βόλο βρίσκεται ο Παναγιώτης Τζαναβάρας προκειμένου να αναλάβει τα ηνία του Ολυμπιακού Βόλου και να ανακοινωθεί και επίσημα από τους ερυθρόλευκους, οδηγώντας την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Κορίνθιος τεχνικός, γνώστης της πόλης του Βόλου, μιας και για δύο διαφορετικές περιόδους κάθισε στον πάγκο της συμπολίτισσας Νίκης, τόσο στο πρωτάθλημα της Football League, όσο και στη Super League αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να δώσει τα χέρια με τους παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου.

Με το κλείσιμο του 52χρονου προπονητή, ο οποίος δείχνει να κόβει πρώτος το νήμα ανάμεσα στους άλλους υποψηφίους τεχνικούς, οι ερυθρόλευκοι ξεκινάνε επί της ουσίας τη δημιουργία ενός δυνατού συνόλου, με έναν προπονητή στον πάγκο τους εγνωσμένης αξίας με εμπειρία τόσο από τις μεγαλύτερες κατηγορίες, όπως Football League και Super League όσο και από τη Γ’ Εθνική που θα εργαστεί φέτος, έχοντας πρόσφατο παρελθόν με την ΑΕΛ την οποία καθοδήγησε την περίοδο 2013-14 στην εν λόγω κατηγορία.

Ο ερχομός Τζαναβάρα σηματοδοτεί παράλληλα και την έναρξη ανακοινώσεων και σε άλλα ζητήματα για τα οποία αναμένεται και ο ίδιος να ανάψει το πράσινο φως, όπως είναι αυτά του προπονητικού κέντρου για την καλοκαιρινή προετοιμασία και από εκεί και πέρα φυσικά και της συμφωνίας με ποδοσφαιριστές από το πιο… πάνω ράφι.

Ο έμπειρος τεχνικός, είχε και έχει τις τελευταίες ημέρες επαφές με τον πρόεδρο Παναγιώτη Μποτσιβάλη, όσο και με τον άμεσο συνεργάτη του Ευριπίδη Τσιμπανάκο με τις δύο πλευρές να υπάρχει ταύτιση απόψεων για μια σωστή λειτουργικά ομάδα, η οποία θέλει να βάλει τις βάσεις της επιστροφής της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, ξεπερνώντας τάχιστα το φετινό Γολγοθά της κατηγορίας.

Πρόεδρος των παλαιμάχων ο Ι. Θεοδωρίδης

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. της Ενωσης Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου και πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Θεοδωρίδης μετά τη θητεία του Γιώργου Καραμίχαλου.

Αναλυτικά:

  • Πρόεδρος: Ιωάννης Θεοδωρίδης
  • Α’ Αντιπρόεδρος: Αντώνης Μάνδαλος
  • Β’ Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος λέσχης και μουσείου: Απόστολος Ματζαφλέρης
  • Ταμίας: Σωτήρης Παπαϊωάννου, Σωτήρης Γκανάτσιος
  • Γεν. Γραμματέας: Γιάννης Νικοβιώτης
  • Ειδικός σύμβουλος: Θανάσης Βήτας
  • Υπεύθυνος δημ. σχέσεων και εκπρόσωπος τύπου: Γιώργος Καραμίχαλος
  • Υπεύθυνος ποδοσφαίρου και αθλητικών δραστηριοτήτων: Αθανάσιος Κωστούλας
  • Υπεύθυνος διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων και προβολής –τεχνικός σύμβουλος ομάδας ποδοσφαίρου: Δημήτρης Βαϊνάς
  • Μέλη: Γιώργος Κασιούρας, Θεόδωρος Παπασακελαρίου

Μετά το πέρα της ψηφοφορίας και τον καταμερισμό αξιωμάτων και αρμοδιοτήτων του νέου Δ.Σ. του Σωματείου, το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ιωάννης Θεοδωρίδης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η διάρκεια θητείας του άνω Δ.Σ. είναι διετής, σύμφωνα με το καταστατικό και λήγει τον Φεβρουάριο του 2018.

Ανακοίνωση των Austrian Boys

Σε ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys, αναφέρει: «Σε μια στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου κάνει μια νέα αρχή, αναγκαζόμαστε να παρέμβουμε μέσω αυτής της ανακοίνωσης προκειμένου να καταδικάσουμε το θράσος κάποιων ανθρώπων, που μέσω τηλεοπτικών εκπομπών επιχειρούν με το καλημέρα να δημιουργήσουν προβλήματα στη νέα προσπάθεια που μόλις ξεκίνησε.

Οι γνωστοί εκπομπάρχες της Κυριακής μαζί με πρώην παράγοντα και μέτοχο της ΠΑΕ – όλοι τους μέλη της παρέας του «τοξικού συστήματος της πλατείας Ρήγας Φεραίου» που ευθύνεται για τη μαύρη σελίδα που έγραψε πέρυσι η ομάδα μας – επιχείρησαν πολύ νωρίς να αποκαλύψουν τις προθέσεις τους απέναντι στο νέο ξεκίνημα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ε, λοιπόν τους στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Δεν θα τους περάσει. Οι προσωπικές εμμονές του καθένα και οι απεγνωσμένες προσπάθειες κάποιων για «δήλωση υποταγής» στο μεγάλο αφεντικό, απαιτούμε να μείνουν μακριά από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο κόσμος της ομάδας, έχει καταδικάσει οριστικά και αμετάκλητα στη συνείδησή του, τους αποτυχημένους και όσους συμπορεύτηκαν με αυτούς που έβλαψαν το κύρος και το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου.

Να γνωρίζουν ότι δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να εκδηλωθούν ξανά προσπάθειες προσωπικού ρεβανσισμού που θα προκαλέσουν αρνητικό κλίμα στο νέο ξεκίνημα του Ολυμπιακού Βόλου. Αν πραγματικά θέλουν να εξιλεωθούν στα μάτια των φιλάθλων της ομάδας, να αφήσουν τις τηλεοπτικές εκπομπές και τις δηλώσεις και το μόνο που οφείλουν να κάνουν ΑΜΕΣΑ είναι να ξεκινήσουνε τη διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στο μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου.
Κοιτάμε μπροστά – Στηρίζουμε τη νέα προσπάθεια – Συμβάλουμε στο νέο ξεκίνημα του Ολυμπιακού Βόλου».

Τουρνουά Volos Cup από τον Ολυμπιακό

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο πλαίσιο των ετήσιων δραστηριοτήτων του θα διοργανώσει από την Πέμπτη 23 Ιουνίου έως την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στο Βόλο Πανελλήνιο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία Volos Cup 2016 για παιδιά γεννηθέντα από το 1998 έως και το 2009 που θα είναι αφιερωμένο στον αγώνα κατά της βίας, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6979002709 – Νίκος Τσεκούρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου