ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απογοητευτικός ο Ολυμπιακός, έχασε 1-0 από τον Απόλλωνα Πόντου

απογοητευτικός-ο-ολυμπιακός-έχασε-1-0-α-84023

Ο Ολυμπιακός Βόλου απογοήτευσε τους φιλάθλους του και δεν δικαίωσε τις προσδοκίες για ένα θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο του Μακεδονικού με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου. Οι ερυθρόλευκοι υπέστησαν μία καθοριστική ήττα με σκορ 1-0 σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική, που ήταν κακό ποιοτικά.

Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να φάνηκε για πρώτη φορά απειλητικός στο 13’ με το σουτ του Κουντουριώτη μετά την μπαλιά του Ντος Σάντος να φεύγει άουτ, αλλά στο 22’ ο Απόλλων Πόντου ήταν αυτός που έφτασε στην πρώτη κλασική ευκαιρία με το σουτ του Νασέρ να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι.

Η επόμενη μεγάλη φάση όμως του αγώνα για τους γηπεδούχους μετατράπηκε σε γκολ. Συγκεκριμένα στο 44’, το λεπτό δηλαδή που ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί στην Ηγουμενίτσα, ο Κουακού με εύστοχο πλασέ έγραψε το 1-0.

Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορούσε να βγάλει ουσιαστική αντίδραση, πραγματοποιώντας μία κακή έως τραγική εμφάνιση παρά τις αλλαγές του Καβακά, που είδε τους παίκτες του να είναι «σκιά» του καλού τους εαυτού. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν άλλες φάσεις στην επανάληψη πέραν των σουτ του Γκαργκαλατζίδη στο 50’ και του Βερνάρδου στο 89’, που μπλόκαρε με σχετική ευκολία ο Πίτκας.

Γενικότερα, η βολιώτικη ομάδα χάρισε το ματς στον Απόλλωνα Πόντου, δείχνοντας τεράστιες αγωνιστικές αδυναμίες, και πλέον πράγματα είναι πολύ δύσκολα γι’ αυτήν, μην μπορώντας να ξεκολλήσει από τις θέσεις του υποβιβασμού. Αντίθετα, έμεινε στους 20 βαθμούς, έχοντας δώσει 23 ματς, ενώ ο Απόλλων Πόντου πήγε στους 26.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλεμαντσοκό, Αμπουντού, Παπαϊωάννου, Λουφάκης (82’ Εσαλό), Καλογέρης, Κουακού, Φράγκος, Ιντζίδης, Ελλέ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Σκοπελίτης, Στάμου, Φιλίποβιτς, Γραικός, Ντιαμπί (76’ Κατσούκης), Κόλα (40’ Μάνγκα), Κουντουριώτης (81’ Κότος), Ντος Σάντος (46’ Χατζής-76’ Μαρκοπουλιώτης), Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου