ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όραμα, αισιοδοξία… αλλά και πρόβλημα

όραμα-αισιοδοξία-αλλά-και-πρόβλημα-816841

Στην γιορτή και την παρουσίαση της φανέλας «εμφανίστηκε» και πάλι το γηπεδικό πρόβλημα

Με αισιοδοξία και παλμό σε μια πρώτη παρουσίαση με νέα φανέλα από την UMBRO, νέα αποκτήματα, ειδήσεις για εκδηλώσεις για τα 80 χρόνια του συλλόγου, ιστορικά βίντεο …αλλά και με πρόβλημα για την έδρα πραγματοποιήθηκε η χθεσινοβραδινή εκδήλωση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Valis στην Αγριά…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το πρόβλημα έμεινε για το τέλος της εκδήλωσης με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής Παναγιώτη Μποτσιβαλη να κάνει λόγο ακόμη και για αναβολή της πρώτης προπόνησης (18/7) αν δεν βρεθεί λύση και δεν έχει η ομάδα την έδρα που της αρμόζει!

Τόσο ο Π. Μποτσιβαλης όσο και ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου Ν. Τσεκούρας εκτίμησαν πάντως ότι το πρόβλημα μπορεί να λυθεί μέσα στην εβδομάδα με τη λύση να λέγεται «Πανθεσσαλικό». Το πρόβλημα με το ΕΑΚ δεν είναι οι οικονομικοί όροι που ούτε καν αναφέρθηκαν στο συμφωνητικό των δυο πλευρών που συντάχθηκε αλλά στο ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βγάλει άδεια για το Στάδιο καθώς αυτή λήγει τον Οκτώβριο!

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα χορευτικό από κοπέλες της Σχολής Χορού MAGIC STEPS της κυρίας Μαρίας Γεωργίου, ακολούθησε ένα ιστορικό για τα 80 χρόνια του Ολυμπιακού που θα γιορτάζονται έως τον Ιούνιο του 2017 και την ομιλία του Ν.Τσεκούρα που ανέφερε ότι η παρουσία του κόσμου που κατέκλυσε τους χώρους του Hotel Valis Resort δίνει την ελπίδα για επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει… τονίζοντας ότι στην ομάδα δεν έχουν χώρο οι αντιπαραθέσεις!

«Είμαστε εδώ για να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει και της αξίζει» ανέφερε ο Παν. Μποτσιβάλης, ενώ ο Α. Μπονοβας πριν παρουσιάσει τεχνικό τιμ και παίκτες δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή και χαρά που βρίσκεται σε αυτή την ομάδα…

Οι μέχρι τώρα κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι από τον Ολυμπιακό Βόλου, οι δεκαέξι παίκτες που έχουν ήδη αποκτηθεί και αποτελούν το μισό ρόστερ, έχουν γεμίσει ενθουσιασμό και αισιοδοξία και τον φίλαθλο κόσμο της ερυθρόλευκης ομάδας, που πολλές φορες χειροκρότησε και φώναξε συνθήματα στην αίθουσα και όλα περιείχαν τη λέξη άνοδος.

Αφού ο Α. Μπονόβας παρουσίασε το τεχνικό τιμ καθώς και τους ποδοσφαιριστές, αρχικά μίλησε ο προπονητής της ομάδος Παναγιώτης Τζαναβάρας που έδωσε συγχαρητήρια για την εκδήλωση στους ανθρώπους του συλλόγου, τονίζοντας παράλληλα πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Βαγγέλης Στουρνάρας που ανέφερε πως η ομάδα θα χρειαστεί στο πλευρό της όλους τους φιλάθλους, ενώ είπε πως επέστρεψε στον Ολυμπιακό Βόλου για να ολοκληρώσει την καριέρα του δοξασμένος.

Επίσης μίλησε σε άπταιστα ελληνικά και ο Αργεντινός Φαμπρίτσιο Πότσι που είπε πως είναι χαρούμενος που βρίσκεται σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός Βόλου και ότι θέλει να αποδείξει πολλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κλείνοντας, τόνισε πως θέλει όλοι μαζί αγαπημένοι να πανηγυρίσουν την άνοδο στο τέλος της χρονιάς.

Στο ξενοδοχείο Valis Resort στην Αγριά στην εκδήλωση έγινε αναφορά και στο μπάσκετ, ενώ βραβεύτηκαν οι αθλήτριες της Εθνικής Καλαθοσφαίρισης Κωφών, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ και είναι μέλη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Λία Σαρακατσάνη και Λαμπρινή Αγαγιώτου.

Ενώ έγινε από όμορφες κοπέλες η παρουσίαση της φανέλας με την οποία θα αγωνίζεται τη φετινή χρονιά ο Ολυμπιακός Βόλου παρουσιάστηκαν παράλληλα από παιδιά των ακαδημιών και αυτές για τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου…

Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιακός Βόλου 1937

Πρόεδρος: Νικόλαος Τσεκούρας

Διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου

Πρόεδρος: Παναγιώτης Μποτσιβάλης
Αντιπρόεδροι: Ευριπίδης Τσιμπανάκος, Μανώλης πολύζος
Διεύθυνση ποδοσφαιρικού τμήματος: Βασίλειος Κολιτσίδας
Γενικός αρχηγός: Τζόναθαν Βαΐτσης
Τεχνικός διευθυντής ποδοσφαιρικών τμημάτων: Ανδρέας μπονόβας
Υπεύθυνη γραφείου τύπου και γραμματείας: Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου

Προπονητής: Παναγιώτης Τζαναβάρας
Βοηθός προπονητή: Κώστας Μπράτσος
Γυμναστής: Χρήστος Παπαϊωάννου
Βοηθός τερματοφυλάκων: Παναγιώτης Νάσσης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου