ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κρίσιμη ημέρα για την έδρα

κρίσιμη-ημέρα-για-την-έδρα-815734

Στον Ολυμπιακό Βόλου οι διοικούντες θέλουν να εξασφαλίσουν το γήπεδο

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει τις κινήσεις ενίσχυσης, κλείνει φιλικά αλλά αυτό που τον «καίει» όσο η ημερομηνία της έναρξης προετοιμασίας πλησιάζει… είναι η έδρα του συλλόγου περιμένοντας σήμερα να βρεθεί λύση και να υπογραφεί σύμβαση συνεργασίας για το γήπεδο, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να αναβληθεί ακόμη και η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας που είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 18/7.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στο μεταξύ κι άλλα φιλικά εκτός απ’ αυτό με τη Βέροια (1/8) έκλεισε ο Ολυμπιακός Βόλου καθώς οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν με τον Απόλλωνα Αθηνών στον Βόλο και με τον Ρήγα Φεραίο σε δύο ματς, όπου το ένα θα γίνει στο Βελεστίνο.

Πάντως, αν κάτι δεν πάει καλά με την εύρεση γηπέδου και υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη της προετοιμασίας, τότε το φιλικό με τη Βέροια, ενδέχεται και να αναβληθεί.
Για το ΕΑΚ η κύρια δυσκολία έγκειται στην ανανέωση της άδειας τον Οκτώβριο και ίσως μια διαφορετική σύμβαση με το δήμο, ενώ συνεχίζονται οι επαφές με την ιδιοκτήτρια εταιρεία του Πανθεσσαλικού Σταδίου, που φαντάζει ως η πιθανότερη λύση για να φιλοξενήσει την ερυθρόλευκη ομάδα.
Αναζητώντας τη λύση της έδρας ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις και αισιοδοξεί ότι την Δευτέρα θα κάνει το ξεκίνημά του πλήρης…

Ο Ολυμπιακός Βόλου αναμένεται να αποκτήσει άλλους 10 ποδοσφαιριστές, προκειμένου να καλυφθούν οι θέσεις του ρόστερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κλείσει έμπειρο αριστερό μπακ, αλλά και έναν ακόμη ικανό κεντρικό αμυντικό και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις. Οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος κινούνται, επίσης, για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού και δύο ακόμη ξένων παικτών που θα γνωρίζουν την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Οι 16 ποδοσφαιριστές που σήμερα ανήκουν στον Ολυμπιακό είναι οι Σάκης Κατσούλης, Κωνσταντίνος Παλιούρας, Νίκος Μπουργάνης, Κώστας Οικονόμου, Ηλίας Σταύρου, Φελίπε Ντα Κόστα, Φαμπρίτσιο Λιονέλ Πότσι, Ιβάν Ναστέφσκι, Σάκης Τέλλος, Βαγγέλης Στουρνάρας, Γιάννης Δωματάς, Αγγελος Κολημήτρας, Βασίλης Ζαρίφης, Βαγγέλης Αγγελής Κώστας Φλίγκος και Αλέξανδρος Αναστασίου. Σε αυτούς θα προστεθούν και οι υπόλοιποι έως τις 18 Ιουλίου που θα αρχίσει η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ενόψει της νέας χρονιάς.

Στο μεταξύ χθες γράφηκε στην Καρδίτσα ότι θα μεταγραφεί στον Ολυμπιακό Βόλου και ο Αντρέας Χαντζής χωρίς κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται από τους ερυθρόλευκους!

Ο Χατζής που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου τόσο στα δύο άκρα, όσο και ως δημιουργικός χαφ, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αστέρα Καρδίτσας, για να μεταπηδήσει αργότερα στον Αρη Καρδίτσας και κατόπιν στην Αναγέννηση Νέων. Από εκεί ο τεχνίτης ποδοσφαιριστής βρέθηκε στον Εθνικό Καρδίτσας και έχοντας δοκιμαστεί και σε ομάδες της Super League μέσα στη σεζόν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου