ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βάζει εμπειρία στην άμυνα με Π. Ζώνα

βάζει-εμπειρία-στην-άμυνα-με-π-ζώνα-815143

«Κλείνει» παίκτες και φιλικά… περιμένοντας την έδρα ο Ολυμπιακός Βόλου

Εμπειρία στην αμυντική γραμμή θα προσθέσει η 17η μεταγραφή για τον Ολυμπιακό με τον Παναγιώτη Ζώνα που πέρσι αγωνίστηκε στα Τρίκαλα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, να κλείνει συμφωνίες με παίκτες πέραν των 16+1 που είχε αποκτήσει για να κλείσει το ρόστερ του, κλείνει φιλικά για την καλύτερη προετοιμασία του… όμως αυτό που τον «καίει» περισσότερο το τελευταίο διάστημα είναι το γήπεδο που θα έχει για έδρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής από το οποίο θέλει να είναι «περαστικός» !

Ομως το χθεσινό βράδυ, ενώ όλοι περίμεναν την θετική απάντηση για την έδρα ήρθε μια ακόμη μεταγραφή από παίκτη ανώτερης κατηγορίας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου προχώρησε στην απόκτηση του έμπειρου 32χρονου κεντρικού αμυντικού Παναγιώτη Ζώνα. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Football League, με τα Τρίκαλα καταγράφοντας 20 συμμετοχές.

Οι «ερυθρόλευκοι» με τον Ζώνα προσθέτουν άλλον έναν παίκτη με πλούσιο βιογραφικό στο δυναμικό τους, ενισχύοντας σημαντικά την αμυντική γραμμή. Οι κινήσεις της διοικούσας επιτροπής συνεχίζονται, με στόχο την απόκτηση και άλλων ικανών ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οσον αφορά την έδρα ο Ολυμπιακός Βόλου, περιμένει την θετική απάντηση από την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου για την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου τη στιγμή που για το ΕΑΚ υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες.

Παράλληλα δυνατά φιλικά θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της προετοιμασίας του και ήδη, ως γνωστόν, στις 2 Αυγούστου έχει κλειστεί φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια στο Βόλο, το οποίο πιθανότατα θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό. Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν δύο φιλικά ματς με τον Πανθηραϊκό στο Καϊμακτσαλάν, στο αθλητικό κέντρο όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Με την επιστροφή τους στο Βόλο έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικές αναμετρήσεις με Απόλλωνα Λάρισας το Σάββατο 20 Αυγούστου και με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο στις 27/8.
Επίσης, γίνονται προσπάθειες από πλευράς Ολυμπιακού να διεξαχθεί στο Βόλο και τουρνουά με ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ και τη Football League, σε ημερομηνία που ακόμη δεν έχει αποφασιστεί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου